IZGLEDAO JE SMEŠNO PORED NJIH DVOJICE: Poznati stručnjak opleo po centru Zvezde Meridianbet

Autor:

Sport

26.10.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatra da će Petrušev doneti potrebne poene

IZGLEDAO JE SMEŠNO PORED NJIH DVOJICE: Poznati stručnjak opleo po centru Zvezde Meridianbet

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nisu imali ni promil šanse da u Madridu iznenade Real u prošlom kolu Evrolige. "Kraljevski" klub je zasluženo slavio ubedljivo, ali da će crveno-beli imati daleko manje šanse da dođu do podviga u Španiji, bilo je jasno kada je postalo poznato da udarni tandem Bolomboj-Nedović neće biti u sastavu. 

Nemanja je "otpao" pred sam meč, dok je snažni centar doživeo povredu protiv Budućnosti, pa je zbog toga na "vatrenom krštenju" bio Uroš Plavšić. Ipak, poznati košarkaški stručnjak Vlade Đurović tvrdi da tu šansu nije iskoristio adekvatno.

Šta Plavšić može da izgubi ako dobije rampu od Tavaresa i Ibake koji su za klasu jači i iskusniji, uđi, napravi pet penala. Čitao sam izjavu neku da je zadovoljan. Izgledao je smešno pored njih dvojice - istakao je Đurović.

Republika

Foto: Starsport

Vlade Đurović

Crveno-beli u narednom kolu imaju najtežeg mogućeg protivnika - prvoplasirani Žalgiris.

- Zvezda ide Žalgirisu, nema goreg momenta, oni su prvi, sami na tabeli, poslednji put su tu bili kad je Sabonas igrao za njih. Sada su prvi, bila bi puna dvorana u Kaunasu i da su zadnji. Igraće na granici faula. Žalgiris ima manji budžet od Zvezde i objektivno ima slabiji tim, ne zato što su manje plaćeni, nego zato što su slabiji - dodao je bivši trener.

Da pojača centarsku liniju vratio se Filip Petrušev posle višemesečnih pregovora sa Olimpijakosom.

Republika

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Igraće bolje u paru sa Bolombojem, najbolje igra u reprezentaciji sa Jokićem. Tako kako je igrao u reprezentaciji, kao doktorat da piše. Inteligentan je igrač, utrčava kako treba, kad Jokić primi loptu, on utrčava, zna gde će da dobije loptu, ne daje ispod 15 poena u reprezentaciji uz Jokića. Takve pasove može donekle Luka Mitrović da mu doda ili Teodosić, može od Miloša da ih dobije. Veliko pojačanje za Zvezdu. Ne mogu da kažem da ima 15, ali ima 10 sigurnih poena. Ni Bolomboj, Mitrović ni Plavšić nemaju 15 poena, ne možeš da budeš siguran, Filip će dati minimum 10 poena - zaključio je Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading