KSS DAO MLADIM NADAMA ŠANSU DA SE OSEĆAJU KAO SENIORI: More devojčica i dečaka upotpunilo dan za pamćenje (FOTO)

Autor:

Sport

26.10.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sada neviđen "Media dej"!

KSS DAO MLADIM NADAMA ŠANSU DA SE OSEĆAJU KAO SENIORI: More devojčica i dečaka upotpunilo dan za pamćenje (FOTO)

Foto: KSS

Čak 450 dečaka i devojčica na parketu Beogradske arene, osmesi, zabava, atmosfera za pamćenje… Generalno, u četvrtak, 24. oktobra 2024. godine imali smo "Media day” za pamćenje! Prvi put od kada Košarkaški savez Srbije organizuje predstavljanje jedinstvenih liga mlađih kategorija na nivou Srbije, mladi košarkaši i košarkašice dobili su tretman kao njihove seniorske kolege, i to uz direktan prenos na Arena sport TV.

Budući učesnici IDEA Juniorske lige Srbije, Triglav Kadetske lige Srbije i Triglav Ženske kadetske lige Srbije iz cele Srbije, iz svih 36 ekipa, uživali su u profesionalnom fotografisanju, poziranju, snimanju video materijala za društvene mreže, zanimljivim igricama i takmičenju.

Ovom posebnom događaju prisustvovali su i aktivno učestvovali i predstavnici sponzora Košarkaškog saveza Srbije Triglava, Merkatora S, Telekoma, Rajfajzen banke, Voda vode i Pika, kao i brojni predstavnici medija koji su pokazali veliko interesovanje za "Media day”.

Bilo je to dva sata kvalitetnog programa u bukvalnom smislu za naše buduće reprezentativke i reprezentativce… U planu je dalji razvoj i unapređenje liga mlađih kategorija, na koje će KSS staviti poseban akcenat, pa slične događaje očekujte i ubuduće…

Ovim potezom Košarkaški savez Srbije je jasno svima stavio do znanja da misli o budućnosti srpske košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading