Evo koje naše jelo Datome obožava!

Autor:

Sport

06.11.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luiđi Datome važi za jedno od najboljih igrača u Evropi. On sa Fenerom juri novu titulu u Evroligi, a istakao je i da baš ceni Srbiju.

RepublikaFoto: euroleague.net

- Ne bih baš rekao da smo mi glavni favoriti. Bez dileme želimo da ostanemo u samom vrhu kao što smo to činili u prethodne četiri godine. Mnogo timova ove sezone cilja Fajnal for i tu pre svega mislim na Real Madrid, CSKA, Olimpijakos, Panatinaikos. S obzirom na to da je završni turnir u Vitoriji, tamo sigurno želi da bude i domaćin Baskonija, a ne treba potceniti niti Barselonu, koja želi da se vrati u sam vrh - rekao je Datome za Nezavisne.

Kaže Datome da mu nije žao što se vratio iz NBA u Evroligu.

- Nimalo ne žalim što sam se vratio iz NBA. Vrlo sam pragmatičan čovek. Prelazak u Fenerbahče 2015. je bio najbolja opcija koju sam imao. Mogao sam da se vratim 2016. i 2017, ali sam izabrao opciju da ostanem u Fenerbahčeu jer sam tu bio srećniji. I sada sam veoma srećan zbog izbora koji sam napravio - jasan je italijanski košarkaš.

Njegovo dobro prijateljstvo sa Perom Antićem nije tajna. Sećamo se kako ga je Antić ošišao posle osvajanja Evrolige.

- Pero je veliki i istinski prijatelj. Žao mi je što više ne igramo zajedno, ali naše prijateljstvo će trajati zauvek. Drago mi je što mogu da budem njegov gost. Volim srpski mentalitet, muziku i način na koji se ophode prema ljudima. Obožavam hranu, posebno meso - ćevape - kaže Datome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading