PARTIZAN BOLJI OD ZVEZDE: Crno-beli trijumfom nad ljutim rivalom zakazali majstoricu!

Autor:

Sport

23.04.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan uspeo da preživi.

PARTIZAN BOLJI OD ZVEZDE: Crno-beli trijumfom nad ljutim rivalom zakazali majstoricu!

Foto: Starsport

Odbojkaši Partizana i Crvene zvezde pružili su izuzetno uzbudljiv meč u finalu plej-ofa Superlige Srbije, koji je završen rezultatom 3:2 u korist crno-belih. Partizan je uspeo da osvoji prva dva seta rezultatima 25:23 i 27:25, stvarajući prednost od 2:0 u meču. Ovo je bio značajan trenutak za crno-bele, koji su pokazali izuzetnu borbenost i timski duh.

Ipak, Zvezda nije odustajala. Usledio je neverovatan odgovor crveno-belih koji su osvojili naredna dva seta rezultatima 25:22, izjednačivši rezultat na 2:2. Ovo je bio izuzetno zanimljiv preokret u toku meča. 

Odlučujući peti set doneo je još uzbuđenja. Partizan je dominirao i stekao prednost od 13:7, činilo se da će brzo stići do pobede. Međutim, crveno-beli se nisu predavali i uspeli da se vrate, vezavši čak pet poena u nizu i prišavši na 13:12. Ipak, crno-beli su uspeli da se konsoliduju, poveli su 14:12, a zatim iskoristili drugu meč loptu za pobedu i majstoricu.

Ovaj meč je bio pun preokreta i uzbuđenja, a obe ekipe su pokazale izuzetnu borbenost i sportski duh. Sada se sa nestrpljenjem očekuje majstorica koja će se odigrati u petak, a pobednik petog duela postaće šampion Srbije.

Ovo finale plej-ofa Superlige Srbije pružilo je odbojkaškim navijačima nezaboravan spektakl, a majstorica će definitivno biti meč koji se ne sme propustiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading