PRONAĐEN MRTAV DEČAK NA TAVANU: Majka umrla od tuge (VIDEO)

Autor:

Svet

24.04.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri meseca nakon nestanka Džejlena, njegov stariji brat Džavan ubijen je samo nekoliko koraka dalje od porodičnog doma.

PRONAĐEN MRTAV DEČAK NA TAVANU: Majka umrla od tuge (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Potraga za nestalim 12-godišnjim dečakom iz Njujorka, Džejlenom Grifinom, doživela je jeziv kraj prošlog ponedeljka kada je policija pronašla njegovo telo na tavanu kuće, u stanju poodmaklog raspadanja. Ovaj tužan događaj označio je kraj agonije za porodicu Grifin, ali i otvorio nova pitanja o uzrocima ove tragedije.

Džejlenova majka, Džoan Ponzo, preminula je ne saznavši istinu o sudbini svog sina. Njeno zdravlje se rapidno pogoršalo nakon nestanka dečaka, a preminula je u bolnici, ostavljajući iza sebe potresnu priču o majci koja je molila za povratak svog sina, ali nije dočekala da sazna istinu.

Ovo nije prva tragedija koja je pogodila porodicu Grifin. Tri meseca nakon nestanka Džejlena, njegov stariji brat Džavan ubijen je samo nekoliko koraka dalje od porodičnog doma. Ova uzastopna nesreća ostavila je porodicu slomljenog srca i dubokog bola, koji je dodatno pojačan gubitkom majke pre nego što je istina o Džejlenovoj sudbini otkrivena.

 

 


Mesec dana pre smrti, Džoan je viđena kako plače i moli se da njen sin bude pronađen tokom jedne od ceremonija, dok je redovno prisustvovala Džejlenovim bdenjima, puštajući papirne fenjere u nebo. Održana je rođendanska služba u njegovu čast, budući da bi Džejlen 22. aprila napunio 16 godina.

Ovaj tragičan događaj ostavlja zajednicu u šoku i tugi, dok se istražitelji i dalje trude da rasvetle sve okolnosti koje su dovele do ovog jezivog kraja

 

 

(Daily mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading