SREĆA, SREĆA, RADOST! JOKIĆ SKAKAO KAO MALO DETE zbog pobede svog konja - NBA titule nije OVAKO SLAVIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.06.2024

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš današnjice u transu.

SREĆA, SREĆA, RADOST! JOKIĆ SKAKAO KAO MALO DETE zbog pobede svog konja - NBA titule nije OVAKO SLAVIO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/AgroTV Srbija

Nije poodavno nikakva tajna ni tabu tema da je Nikola Jokić pasionirani zaljubljenik u konjički sport, čak štaviše, čini se da najbolji košarkaš današnjice emotivnije i sa većim žarom proslavlja trijumfe svojih ljubimaca nego prestižne NBA titule.

Tome u prilog svedoči video-snimak nedavno iz Sombora na kojem popularni Džoker skače kao malo dete nakon što grlo iz njegove štale "Drim kečer" prolazi prvo kroz cilj.

Evo kako je to izgledalo:

 

 

Nikola Jokić je početkom meseca takođe bio uz svoje konje na trkama u Skandinaviji, a sa prijateljima i rođacima viđen je i na Tari, gde se odmarao na raftingu. Sada je u rodnom gradu i tamo uz najbliže "puni baterije" za početak priprema ekipe Svetislava Karija Pešića za najveće košarkaško takmičenje na svetu - Olimpijske igre. 

Poznato je da Jokić rado dovodi svoje prijatelje na konjičke trke u Sombor, pa je prošle godine na tribinama tamošnjeg hipodroma bio zajedno sa američkom NBA zvezdom i saigračem iz Denvera - Eronom Gordonom. Takođe, zna se i da je kompletna delegacija Denvera, na čelu sa trenerom Majklom Melounom, vlasnicima tima i operativcima pretprošle godine došla u Sombor da donese Nikoli MVP nagradu.

Ove godine, Jokić je u rodni grad doveo kapitena reprezentacije Srbije - Bogdana Bogdanovića, koji je primio pehar umesto trostrukog MVP NBA lige i prošlogodišnjeg šampiona s Denverom. Inače, prvo mesto je osvojio Nikolin konj Amsterdam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading