IVANA ŠPANOVIĆ U PROVOKATIVNOM IZDANJU! Golišavim fotografijama šokirala javnost! Pa lutko, Švarcenegeru moj... (FOTO)

Autor:

Sport

27.06.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazala svoje atletske atributeu najboljem svetlu.

IVANA ŠPANOVIĆ U PROVOKATIVNOM IZDANJU! Golišavim fotografijama šokirala javnost! Pa lutko, Švarcenegeru moj... (FOTO)

Foto: prinstcreen/Instagram

Srpska atletičarka Ivana Španović, koja se sprema za odlazak na Olimpijske igre u Parizu, privukla je pažnju javnosti objavom golišave fotografije sa Sardinije. Na slici, Ivanini isklesani trbušnjaci, zategnute noge i bujne grudi ističu se dok nasmejana pozira, ocrtavajući svaki mišić na svom telu.

Ove godine će Ivana Španović verovatno učestvovati na svojim poslednjim Olimpijskim igrama, te se intenzivno priprema kako bi postigla vrhunske rezultate. Deo svojih priprema odlučila je da odradi na Sardiniji, a fotografijom na kojoj ističe svoje atletske atribute, privukla je veliku pažnju javnosti.

 

 


Fotografija na kojoj Ivana pozira nasmejana i gola, ističe njenu posvećenost i upornost u postizanju vrhunskih sportskih rezultata. Uz fotografiju, Ivanina poruka "Pa lutko, Švarcenegeru moj, ne može ti niko ništa. Samo rokaj Roki" dodatno je naglasila njenu borbenu i motivacionu prirodu.

Ova objava privukla je veliku pažnju javnosti i pokazala da iza svakog vrhunskog sportiste stoji ogroman trud, predanost i posvećenost cilju. Ivana Španović, kao jedna od najuspešnijih srpskih atletičarki, time je još jednom potvrdila svoj status sportske ikone.

Ivana Španović, atletičarka sa izuzetnim sportskim dostignućima, nastavlja da inspiriše svojom posvećenošću i odlučnošću. Njeni napori i pripreme za Olimpijske igre u Parizu, zajedno sa golišavom fotografijom sa Sardinije, privlače pažnju javnosti i pokazuju da iza svakog uspeha stoji mnogo rada i predanosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading