ŠTA BI BILO DA JE "STVARNO" URADIO? Slavni MMA borac PODUČAVAO poznatu Plejboj zečicu! Ona PALA kao pokošena! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.07.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva scena viđena je prilikom pokazivanja "trikova".

ŠTA BI BILO DA JE "STVARNO" URADIO? Slavni MMA borac PODUČAVAO poznatu Plejboj zečicu! Ona PALA kao pokošena! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Aleks Pereira i Nina Marija Danijele

Proteklog vikenda na priredbi UFC 303 u Las Vegasu, publika je imala priliku da svedoči fenomenalnoj borbi u glavnom nadmetanju poluteške kategorije.

Slavni šampion Aleks Pereira je uspeo da nokautira Jiržija Prohasku kružnim nožnim udarcem u glavu, što je izazvalo oduševljenje prisutnih i donelo Brazilcu još jednu pobedu u MMA svetu.

Uzbuđenje pred glavnu borbu dodatno je pojačala najava koja je uključila atraktivnu novinarku Ninu-Mariju Danijelu, koja je svojevremeno bila Plejboj zečica, a sada se već nekoliko godina uspešno bavi novinarskim poslom u svetu najpraćenije organizacije za borilačke sportove.

Nina je čak imala priliku da uči određene poteze od samog Pereire, ali je na kraju iz prve ruke osetila snagu udarca Brazilca, iako je on tvrdio da je koristio samo jedan odsto svoje snage.

Ova priča je još jedan dokaz koliko su borilački sportovi uzbudljivi i koliko različitih priča se kriju iza samih borbi. Takmičari poput Pereire inspirišu i zapanjuju svojim veštinama, dok novinari poput Nine-Marije Danijele imaju priliku da dožive neke od tih veština na sopstvenoj koži.

UFC 303 je definitivno ostavio dubok utisak na publiku, a Pereira je još jednom potvrdio svoju dominaciju u MMA svetu. S nestrpljenjem se očekuju njegove naredne borbe i nova uzbuđenja koja će doneti ljubiteljima borilačkih sportova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading