TRAGIČNA SMRT: Mladi sportista preminuo USRED trke

Autor:

Sport

06.07.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije preživeo fatalnu nesreću.

TRAGIČNA SMRT: Mladi sportista preminuo USRED trke

Foto: X/Eurosport

Andre Drege

Tragična smrt Andre Dregea na trci u Austriji

Poznati biciklista Andre Drege poginuo je u subotu popodne u fatalnoj saobraćajnoj nesreći na trci u Austriji. Tragični događaj potresao je svet biciklizma, ostavljajući porodicu, prijatelje i kolege u šoku i tuzi. Drege je umro 6. jula, pošto je došlo do nesreće na četvrtoj etapi na Turu Austrije 2024, ostavljajući za sobom neizbrisiv trag u biciklističkom svetu.

Andre Drege - mladi talent iz Norveške

Andre Drege, biciklista koji je izgubio život u trci u Austriji, imao je svega 25 godina. Rođen je u Norveškoj i vozio je za UCL Kontinentalni tim Kup-Repsol. Bio je poznat po svojoj strasti prema profesiji i velikom talentu koji je pokazivao od ranog detinjstva.  Veoma tužne vesti stigle su iz Austrije, gde je Drege stradao na trci na četvrtoj etapi, ostavljajući iza sebe nasleđe mladog, perspektivnog bicikliste.

Profesionalni i amaterski biciklizam

Drege je vozio profesionalno već tri godine, ali je svoju ljubav prema biciklizmu negovao i kao amater, punih sedam godina, počevši od svoje 18. godine. Njegova posvećenost i predanost biciklizmu bila je primetna kako u profesionalnim trkama, tako i u amaterskim takmičenjima, gde je sticao iskustvo i gradio svoju karijeru.

Ova tragična vest je duboko potresla biciklističku zajednicu, podsećajući nas na rizike koje biciklisti preuzimaju u svojoj strasti prema ovom sportu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading