"OVO NAŠE DETE JE S DRUGE PLANETE"! Jake REČI Dragutina Topića o USPESIMA svoje ćerke!

Autor:

Sport

08.07.2024

00:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angelina Topić ostvarila lični rekord u Parizu.

"OVO NAŠE DETE JE S DRUGE PLANETE"! Jake REČI Dragutina Topića o USPESIMA svoje ćerke!

Foto: Starsport

Srpska atletičarka Angelina Topić postigla je zapažen uspeh na mitingu Dijamantske lige u Parizu osvojivši treće mesto.

Preskočivši visinu od 1,98 metara, Angelina je izjednačila nacionalni i lični rekord, što je impresivan podvig za našu atletičarku.

Prvo mesto na ovom prestižnom takmičenju pripalo je Jaroslavi Mahučik iz Ukrajine, koja je oborila svetski rekord star skoro 40 godina sa visinom od 2,10 metara. Ovaj podvig svakako zaslužuje veliko divljenje, a Mahučik je pokazala izuzetnu atletsku sposobnost.

 

 

Legendarni srpski atletski rekorder, Dragutin Topić, koji sada radi kao trener, pružio je snažnu podršku ćerki na ovom takmičenju. Nakon osvajanja trećeg mesta i izjednačenja nacionalnog rekorda, Topić je izrazio ponos i divljenje prema svojoj naslednici.

- PONOVO 198 centimetara, državni i lični rekord, i treće mesto na Dijamantskoj ligi! Nisam ništa najavljivao iz mnogo razloga, zadržaću ih za sebe, no ovo naše dete je sa druge planete - poručio je Topić.

Očekuje se da će Angelina Topić učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu, pružajući svoj maksimum kako bi ostvarila značajan rezultat. S obzirom na njen dosadašnji uspeh i posvećenost atletici, postoji veliko očekivanje da će Srpkinja pružiti izvanredan nastup na ovom velikom takmičenju.

Angelina Topić je ostvarila značajan uspeh na mitingu Dijamantske lige u Parizu, čime je pokazala svoju vrhunsku atletsku formu i sposobnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading