''DELFINI'' U ODLIČNOM RASPOLOŽENJU IDU U PARIZ: Srbija pobedom okončala turnir u Šapcu!

Autor:

Sport

08.07.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši vaterpolisti brane olimpijsko zlato.

''DELFINI'' U ODLIČNOM RASPOLOŽENJU IDU U PARIZ: Srbija pobedom okončala turnir u Šapcu!

Foto: Starsport

Vaterpolisti Srbije su ostvarili značajan uspeh osvajanjem turnira "Srbija 2024" u Šapcu, nakon pobede nad Australijom rezultatom 15:9. Utakmica petog kola donela je uzbuđenje i veliku borbu, a najefikasniji u redovima Srbije bili su Nikola Dedović i Đorđe Lazić sa po tri postignuta gola. Sa druge strane, u sastavu Australije istakli su se Luk Pavilard sa četiri gola i Miloš Maksimović sa tri gola. Srbija je zasluženo završila turnir kao prva sa 13 bodova, dok je Australija zauzela drugo mesto sa 12 bodova.

 

Nakon osvojenog turnira, vaterpolisti Srbije će imati dva dana odmora pre nego što nastave sa pripremama za Olimpijske igre. Sledeći korak u njihovim pripremama biće boravak u Novom Sadu, gde će dodatno učvrstiti svoju formu i taktiku pred najveće sportsko takmičenje.

Srbija i Australija će se ponovo sresti, ovoga puta u grupnoj fazi Olimpijskih igara u Parizu. Očekuje se da će njihov susret biti jedan od najzanimljivijih na turniru, a pored ove dve selekcije, u grupi B igraće još Francuska, Mađarska, Japan i Španija. Olimpijske igre u Parizu održaće se od 26. jula do 11. avgusta, a ljubitelji vaterpola već s nestrpljenjem iščekuju početak ovog velikog sportskog događaja.

Srbija, kao jedna od vodećih sila u svetu vaterpola, ulazi u Olimpijske igre sa velikim ambicijama i željom za osvajanjem medalje. Nadamo se da će njihove fantastične igre nastaviti i na Olimpijadi, pružajući nam nezaboravne sportske trenutke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading