SRPSKI TRENER DOMINIRA U KATARU! Dragan Đorđević nastavlja i TREĆU sezonu u Al Garafi!

Autor:

Sport

26.09.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima bogatu karijeru.

SRPSKI TRENER DOMINIRA U KATARU! Dragan Đorđević nastavlja i TREĆU sezonu u Al Garafi!

Foto: Privatna arhiva

Srpski odbojkaški trener -  Dragan Đorđević produžio je ugovor sa katarskim klubom Al Garafa i nastaviće da predvodi ekipu i u trećoj sezoni zaredom. Đorđević, koji je nekada bio selektor univerzitetske reprezentacije Srbije, započeo je svoju 23. trenersku sezonu, potvrđujući time svoj dugogodišnji angažman i uspeh u međunarodnim okvirima.

- Kada je odbojka u pitanju jedini sam trener iz Srbije u Kataru. Žao mi je što je tako, jer je naša škola na visokom nivou i naši treneri trebalo bi da budu zastupljeniji. Nadam se da će se to uskoro promeniti - istakao je Đorđević.

Tokom svoje bogate karijere, Đorđević je radio u mnogim zemljama Bliskog Istoka, uključujući UAE, Iran, Kuvajt i Libiju, ali i u Rumuniji i na Kipru. U Srbiji je vodio ekipe Ribnice iz Kraljeva i Radničkog iz Kragujevca, ostavljajući traga i na domaćoj odbojkaškoj sceni.

Foto: Privatna arhiva

Trener OK Al Garaf: Dragan Đorđević

Al Garafa je postigla značajan napredak pod njegovim vođstvom, a Đorđević veruje da klub može još više da napreduje u narednoj sezoni, posebno uz dolazak nekoliko novih pojačanja. Takođe, njegovo iskustvo u radu sa internacionalnim ekipama daje mu prednost u prilagođavanju različitim kulturama i stilovima igre, što je ključno za uspeh u dinamičnim sredinama kao što je Katar.

Pored rada sa klubovima, Đorđević je poznat po svom angažmanu u razvoju mladih talenata, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, a očekuje se da će i dalje igrati važnu ulogu u popularizaciji odbojke u regionu Bliskog Istoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading