ĐOKOVIĆ DOBIO NOVI NADIMAK! Mejsi je ovo rekao za Novaka (FOTO)

Autor:

Sport

23.09.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Mastersa u Šangaju, ostaje da se vidi da li će Novak Đoković nastupiti u Parizu, kao i na Završnom turniru u Torinu.

ĐOKOVIĆ DOBIO NOVI NADIMAK! Mejsi je ovo rekao za Novaka (FOTO)

Foto: Starsport

Nekadašnji trener sestara Vilijams, Rik Mejsi, ponovno je izneo svoje mišljenje o Novaku Đokoviću:

- Nikada ne otpisujte "srpskog snajpera", ako je zdrav i motivisan. Džoker u njegovom špilu se ne odnosi njegovu tenisku umešnost, nego volju - napisao je Mejsi na društvenoj mreži "X".


S obzirom na nedavne povrede i zdravstvene probleme, možda je Masters u Šangaju Novaku Đokoviću poslednja prilika da ostvari veliki uspeh ove sezone. Turnir se igra između drugog i 13. oktobra, a očekuje se da će Đoković dati sve od sebe kako bi ostvario što bolji rezultat.

 

 


Nakon Mastersa u Šangaju, ostaje da se vidi da li će Novak Đoković nastupiti u Parizu, kao i na Završnom turniru u Torinu. Ovi turniri bi mogli da budu ključni za dalji razvoj njegove sezone, a navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Novak Đoković nositi sa izazovima koji ga očekuju.

Rik Mejsi, kao iskusni teniski stručnjak, nastavlja da pruža podršku Novaku Đokoviću, ističući njegovu izuzetnu tenisku umešnost i neuništivu volju. Njegove reči podstiču nadu među fanovima širom sveta, dok se očekuje da će Đoković ponovno pokazati svoj neosporni talenat i borbeni duh na terenu.

Novak Đoković i dalje ostaje jedan od najznačajnijih teniskih igrača današnjice, a njegova borba za vrhunski rezultat na nadolazećim turnirima izaziva veliko interesovanje među ljubiteljima tenisa. Sa podrškom iskusnih stručnjaka poput Rika Mejsija, Đoković će sigurno dati sve od sebe da ostvari uspeh i pokaže zašto se smatra jednim od najvećih sportista svih vremena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading