SRPSKA ATLETIČARKA ZAVRŠILA U KOLICIMA! Povređene su joj obe noge, a njena trenerka je poručila samo jedno! (FOTO)

Autor:

Sport

01.10.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je sigurno veliki izazov za mladu atletičarku.

SRPSKA ATLETIČARKA ZAVRŠILA U KOLICIMA! Povređene su joj obe noge, a njena trenerka je poručila samo jedno! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Nedavno se dogodio veliki incident na pešačkom prelazu u blizini atletske dvorane, kada je mladu srpsku atletičarku Nataliju Grujić udario nesavesni vozač. Ova 18-godišnja sportistkinja je tom prilikom povredila obe noge i sada je prisiljena da nosi gips. Ovaj tragični događaj ne samo da je zaustavio njenu sportsku karijeru, već je i izazvao veliku pažnju javnosti.

U vezi sa ovim događajem, oglasila se i Natalijina trenerka, Mirjana Stojanović, koja je istakla da je nesavesni vozač nije stao čak ni na obeleženom pešačkom prelazu kod atletske dvorane, gde je udario mladu atletičarku. 

Svi me pitaju: "Šta je sa Natalijom?". Nesavesni vozač na obeleženom pešačkom prelazu kod atletske dvorane nije stao, već juri i gazi nedužnu decu. Čak tamo ima i ležeći policajac, ali njemu se žuri. U jednom trenutku neko vam sruši snove, planove, želje, ciljeve i stavi vas u gips - navela je Stojanovićeva i objasnila:

- Oporaviće se Natalija, ali tu svaki dan prođe veliki broj dece i treba sve učiniti da ovo bude poslednji slučaj. Brz oporavak, Nato! - zaključila je Mirjana.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 

Povreda obe noge stavila je Nataliju u tešku situaciju, ali uz podršku trenerke Stojanović i javnosti, ona se nada brzom oporavku. Ovo je sigurno veliki izazov za mladu atletičarku, ali uz podršku svojih najbližih i sportske zajednice, Natalija će imati snage da se izbori sa ovom teškom situacijom.

Incident na pešačkom prelazu koji je doveo do povrede mlade atletičarke Natalije Grujić jasno ukazuje na potrebu poštovanja saobraćajnih propisa i odgovornog ponašanja za volanom. Ovaj događaj je takođe podigao svest o važnosti zaštite dece i sportista na ulicama, te je važno preduzeti mere kako bi se slični incidenti sprečili u budućnosti. Svi zajedno želimo Nataliji brz oporavak i povratak sportskim aktivnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading