VASO BAKOČEVIĆ PONOVO ŠOKIRAO: Iz MMA ringa pravo u nove izazove

Autor:

Sport

11.10.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On će imati važnu ulogu na Hood vibes festu 12. oktobra na Beogradskom sajmu.

VASO BAKOČEVIĆ PONOVO ŠOKIRAO: Iz MMA ringa pravo u nove izazove

Foto: youtube

Drugu godinu zaredom na Beogradskom sajmu održava se festival rep muzike Hood vibes fest, a prvi put će u programu istog biti i sportskog takmičenja. Program će 12. oktobra početi u 18 sati, a tačan redosled dešavanja biće objavljen na društvenim mrežama festivala.

Na ovom spektaklu pojaviće se i Vaso Bakočević, čuveni borac, koji opet iznenađuje. On je male, MMA rukavice zamenio samo bandažiranim rukama i "bernakl" tučama, a sve češće borilište menja voditeljskim poslom, te će 12. oktobra prvi put biti domaćin jednog festivala pošto će voditi program na "Hood vibes festu" na Beogradskom sajmu.

Republika

Foto: Hood vibes fest/Andrej Marković

 

Otvaranje programa, najava izvođača, najava fristajl betla ili takmičenja u uličnom treniranju i svega onog najboljeg sa ulice na čemu će biti akcenat na Hood vibes festu, sva priča biće delo najpoznatijeg MMA borca na ovim prostorima. Bakočević će prvi put biti u jednoj ovakvoj ulozi pošto je radio blizu stotinu MMA borbi, mečeva sa golim šakama, osnovao podkast, glumio u filmovima.

Pošto će na Beogradskom sajmu 12. oktobra nastupati Beogradski sindikat, Bigru i Paja Kratak, Smoke Mardeljano, Mikri Maus i Ajs Nigrutin, Arafat, FTP i mnogi drugi, Vaso je poručio kako posao neće biti lak.

Republika

Foto: Hood vibes fest/Andrej Marković

 

- Spontano je došlo do toga da budem host rep festivala, kao sve u životu. Bio sam prošle godine i, boga mi, bilo je dobro. A ove godine će biti još bolje. Meni je sve ovo brutalno, ja ovo najviše slušam od muzike, a kada sam video sastav, brutala... Ne znam ko još može da se dovede. Jedino Tupaka da dignemo iz groba da dovedemo, ne znam ko više. Biće tenzija, ali ne moram ni sa kim da se bijem, tako da će biti lagano. Nadam se da neću morati ni sa kim da se bijem. Upoznao sam se dobro sa kamerom i snalazim se dobro. Zeznuto je kad je uživo, nemam pravo na grešku, ako ovde krenem da trokiram... Ne mogu da kažem da sam rođen za ovo, ali mi odgovara, lagan sam. Ja sam mislio da sam rođen za tuču, ali ne znam u poslednje vreme - rekao je Bakočević.

Karte za Hood Vibes fest su u prodaji, dostupne su onlajn na sajtu Gigstix.com i na sajtu Tickets.rs, kao i u svim Vulkan knjižarama, OMV pumpama i Delfi knjižarama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading