ŠOKANTNA IZJAVA! KIJA KOCKAR: Evo KO mi je od srpskih FUDBALERA pisao, neki su i OŽENJENI!

Autor:

Sport

24.06.2024

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši fudbaleri joj slali poruke.

ŠOKANTNA IZJAVA! KIJA KOCKAR: Evo KO mi je od srpskih FUDBALERA pisao, neki su i OŽENJENI!

Foto: Instagram/Printscreen

Pobednica Zadruge, Kristina Kija Kockar, iznenadila je mnoge priznanjem da su joj pojedini fudbaleri koji sada igraju za reprezentaciju Srbije, slali poruke.

- Recimo, viđala sam poruke posle dve, tri godine. Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo. Kasno sam videla, tako da nisam postala žena fudbalera. Ne želim nikoga da spominjem. Neki su zauzeti, neki i dalje nisu - otkrila je Kockareva.

 

 

Fudbalska reprezentacija Srbije je, kao što već znamo, trenutno u Nemačkoj na Evropskom prvenstvu. Vrše se završne pripreme za sutrašnju odlučujuću utakmicu protiv Danske. Kalkulacije za prolazak u dalje takmičenje tvrde da je jedino bitno da ne izgubimo sutra, ali nerešen rezultat je prihvatljiv.

Da podsetimo, Srbija je nakon dva kola Grupe C osvojila samo bod, pošto je remizirala sa Slovenijom (1:1), odnosno izgubla od selekcije Engleske na startu sa 1:0. Prvoplasirani i drugoplasirani tim obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Postoji mogućnost da "orlovi" i sa trećeg mesta prođu dalje, ali je potrebno da se poklopi još nekoliko rezultata iz ostalih grupa. Za plasman se prvo gleda broj bodova, zatim gol razlika, ukupan broj postignutih golova, ukupno pobeda. Posle grupne faze, sledi osmina finala (29. jun - 2. jul), četvrtfinale (5. - 6. jul), polufinale (9. - 10. jul) i na kraju finale (14. jul).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading