"UPAO SAM U KRIZU SREDNJIH GODINA": Nikola Đuričko progovorio o najvećoj INTIMI!

Autor:

Zabava

24.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričko, koji živi i radi u Americi, ispričao je da je upoznao "dva sjajna momka".

"UPAO SAM U KRIZU SREDNJIH GODINA": Nikola Đuričko progovorio o najvećoj INTIMI!

Foto: youtube.com/printscreen

Popularni glumac Nikola Đuričko 9. jula proslaviće 50. rođendan, a iako ga publika i dalje doživljava kao mladića i vezuje za likove koje je dočarao na velikom platnu tokom 40 godina karijere Đuričko kaže da se trenutno suočava sa krizom srednjih godina.

Glumac koji već godinama živi i radi u Americi uskoro će se predstaviti publici u Srbiji kao muzičar budući da je formirao bend "Džoni midnajt trio".

- Punim 50 godina i moguće je da je ovaj bend moja kriza srednjih godina, da se ja s tim tako suočavam. U Los Anđelesu sam upoznao dva sjajna momka koji super sviraju, onda smo napravili album, i sad je došao taj čas da žanjemo uspeh tog albuma i sviramo - rekao je Đuričko tokom jednog televizijskog gostovanja.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Tom prilikom glumac je najavio koncert u beogradskom BitefArtCaffe-u 29. juna, ali i druge nastupe po regionu.

Đuričko već godinama gradi karijeru u Americi, u Los Anđelesu, gde je postigao uspeh sa TV serijom "Stranger Things", a gledaoci u Srbiji i dalje ga pamte po ulogama u kultnim domaćim filmovima i serijama. Legendarni Gojko Sisa iz "Munja", Vojkan iz "Otvorenih vrata", Kengur iz "Kad porastem biću Kengur", Milić Gavranić Tupa iz "Lajanja na zvezde" samo su neki od junaka koje je dočarao na ekranu. Poslednji put u Srbiji videli smo ga u nastavku komedije Raše Andrića "Munje opet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading