"BOŽE, ŠTO SAM BILA DOBRA RIBA": Seka Sablić za sebe kaže da je veliko GUNĐALO, pa otkrila da li je ikada probala DROGU!

Autor:

Zabava

24.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad pogleda stare fotografije glumica ne može da se ne zapita zašto joj reditelji nisu dodeljivali uloge zavodnica.

"BOŽE, ŠTO SAM BILA DOBRA RIBA": Seka Sablić za sebe kaže da je veliko GUNĐALO, pa otkrila da li je ikada probala DROGU!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelisaveta Seka Sablić

Čuvena glumica Jelisaveta Seka Sablić važi za "kraljicu komedije", ženu sa kojom su smeh i dobra zabava zagarantovani u svakoj situaciji, ali ona o sebi ima sasvim drugačije mišljenje. Seka za sebe kaže da je veliko gunđalo.

- Uopšte nisam duhovita! Ja sam jedan mrgud i stalno nešto gunđam. Često ćerke mojih pijateljica njima kažu:"Jao, blago vama, vi se sigurno stalno smejete sa Sekom", a one kažu: "Ma kakvi, ona gunđa, ona je jedan mrgud". Tako je, brate, takva sam! Ja u životu ne glumim. Zapravo, ne glumim ni na sceni. Istinitija sam na sceni nego u životu. Milicajcu ne umem da odglumim da mi ne piše kaznu, nego i na sud idem - ispričala je svojevremeno glumica za Blic puls.

Dok su je reditelji uvek videli u ulozi dugovitih žena kojima fizički izgled nije u prvom planu, Sablićeva kaže da joj je žao što joj nikada nisu dodelili ulogu zavodnice.

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Nikad nisam dobila ulogu zavodnice. Sad kad pogledam svoje stare snimke i slike, pomislim: "Bože, što sam bila dobra riba". Nije mi jasno šta mi je falilo, pa mi to nikad nisu dali da glumim. Eto, to nikad nisam bila - rekla je Seka. 

U životu je htela sve da proba i nikada nije bila žrtva predrasuda. Komentari ljudi sa strane je nisu tangirali, a komentarišući insert iz serije "Nemoj da zvocaš" u kojoj puši marihuanu, ispričala je za "Puls online" kako je imala priliku da proba "težu" drogu zbog koje je imala halucinacije.

- Šta je tu tako čudno? To su gluposti i budalaštine! Probala sam iz znatiželje. Živimo u go*nima i svako želi blato. Neko se usudio da me, u mojih 70 i nešto godina, komentariše i proziva da li se bavim drogom ili ne, a ja tu priču poklonim kao anegdotu. Ne treba plivati po đubretu, to je sve što imam da kažem - rekla je Seka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading