NOLE, ZAVODNIČE: Pre braka sa Jelenom, povezivali su ga sa ovim lepoticama - ŠOKIRAĆETE SE KO JE SVE NA LISTI

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

03.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srce je poklonio samo jednoj.

NOLE, ZAVODNIČE: Pre braka sa Jelenom, povezivali su ga sa ovim lepoticama - ŠOKIRAĆETE SE KO JE SVE NA LISTI

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je srpski teniser. Mnogi teniski kritičari, bivši igrači i saigrači smatraju Đokovića jednim od najboljih tenisera u istoriji.

Oduvek je privlačio poglede prelepih žena, ali je do njegovog srca uspela da dođe samo Jelena.

Jedna od žena sa kojima su povezivali Đokovića je Lidija Popović. To je bilo pre nego što je Novak Đoković postao planetarno popularan i najbolji na svetu u tenisu. Pričalo se potom da se njihovoj vezi na putu isprečila baš Novakova karijera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

 

Nedugo nakon prekida sa Lidijom Novak je uplovio u ljubav sa Jelenom Ristić, koja je danas njegova supruga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Inače, Lidija Popović je veliko ime u svetu muzike – ona je DJ poznata kao Lejdi Li, a na Instagramu ima preko 380.000 pratilaca.

Da sve bude zanimljivije, Lidija je jednom prilikom navodno izjavila i da oni godinama imaju platonsku vezu koja traje.

Sledeća na listi je Lerin Franko, daleke 2009. Novaka su povezivali sa zgodnom bacačicom koplja iz Paragvaja. Međutim, Nole je rasprišio sve te navode.

 

 

On je na konferenciji za novinare na US Openu pokušao da zaustavi glasine o romansi sa olimpijskom takmičarkom koje su se javile jer su u isto vreme bili u Njujorku.

Godine 2011. šuškalo se da su Nole i Nataša Bekvalac u tajnoj vezi. Iznova su se narednih godina pojavljivale tvrdnje kako su Novak i Nataša viđeni zajedno na istim mestima i u Srbiji i u inostranstvu, a medijima je posebno interesantno bilo to što su jednog leta oboje bili u isto vreme na Ibici.

 

 

Bekvalac je viđena i na njegovim turnirima, govorkalo se da se redovno čuju i potajno viđaju godinama, ali sve je ostalo na nivou trača.

Pre tačno deceniju nova „veza“ Novaka Đokovića je osvanula u svetskim medijima. U pitanju je tada bila kuvarica Loren Von Der Pul koja se proslavila radeći sa slavnim teniserkama sestrama Vilijams. Nju su mnogi povezali sa našim šampionom posle jedne kontroverzne izjave Džona Mekinroa koji je Noleta uporedio sa  golferom Tajgerom Vudsom, poznatim po ljubavnim aferama i prevarama.

 

 

U godinama koje su sledile ona i Novak su se često sretali, pa i fotografisali. On je potom rekao da su dobri prijatelji i da Loren sprema zaista fantastična jela.

 

 

Za lepu srpsku manekenku i voditeljku Ninu Seničar se govorilo da je bila sa Noletom pre nego što je on upoznao Jelenu. Njih dvoje su se znali godinama, čak su se jednom prilikom pojavile i zajedničke fotografije iz Dubaija, ali ništa od tih govorkanja nikad nije bilo potvrđeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Kada je lepa indijska glumica Dipka Padukon, jednom prilikom viđena na večeri sa Novakom u Los Anđelesu, tabloidi su povileneli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Celu priču oko Novaka i Dipike je dodatno začinila njegova bivša Lidija Popović, koja je kazala kako bi on bio srećniji sa Dipikom.

Ipak, ispostavlja se da su Dipika i Novak samo prijatelji, a da se ona pritom druži i sa Jelenom, s kojom se zbližila od finala Vimbldona 2015.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading