PREMINUO ČUVENI MUZIČAR! Nepoznat uzrok smrti, prijatelji i kolege slomljeni od bola!

Autor:

Zabava

03.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana Miše Race održaće se u petak u 12 časova na Varoškom groblju u Kragujevcu.

PREMINUO ČUVENI MUZIČAR! Nepoznat uzrok smrti, prijatelji i kolege slomljeni od bola!

Foto: Pixabay

Sveća

Danas je srpsku rok scenu zadesila tužna vest o preminuću Miše Race, jednog od osnivača kultne rok grupe Osvajači. Miša je preminuo u 58. godini života, ostavljajući veliku prazninu u svetu muzike.

Rođen 1966. godine, Miša Raca je bio ključna figura ne samo u jugoslovenskoj, već i u srpskoj rok sceni. Njegova strast prema muzici i energija koju je unosio u svaku izvedbu inspirisale su mnoge generacije kako muzičara, tako i obožavalaca.

Grupa Osvajači, koju je Miša osnovao, postigla je ogromnu popularnost tokom 90-ih godina, a njeni hitovi postali su evergrini domaće rock scene. Mišina muzička ostavština će zauvek živeti kroz pesme koje je stvarao i izvodio sa istinskom strašću i ljubavlju.

Foto: Printscreen/Facebook/Misa raca

 

 


Sahrana Miše Race održaće se u petak u 12 časova na Varoškom groblju u Kragujevcu, gradu u kojem je Miša rođen i koji je bio njegov dom. Porodica, prijatelji, kolege i obožavaoci imaju priliku da se oproste od ovog velikog umetnika i da odaju počast njegovom životu i radu.

Miša Raca će zauvek ostati upamćen kao neko ko je svojom muzikom i energijom obeležio jedno vreme i ostavio dubok trag u srcima ljubitelja rok muzike širom regiona. Neka mu je večna slava i hvala za sve što je pružio muzičkoj sceni.

Inače, uzrok smrti proslavljenog bubnjara za sada nije poznat, a mnoge je iznenadilo upravo to što je prerano otišao. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

03.07.2024 16:56

Mogli biste malo da se raspitajte, bar kod ovakvih vesti!!! Miša Raca je bolovao od karcinoma i bio je u bolnici. Znači, uzrok se zna!!!