ZORAN MARJANOVIĆ I INDI SE PRE HAPŠENJA OVDE SASTAJALI! Odabrali tajnu lokaciju, pa sve prekinulo njegovo hapšenje!

Autor:

Zabava

03.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stan u kom su se sastajali, a koji je bio pod kirijom na mesečnom nivou, plaćao je Zoran.

ZORAN MARJANOVIĆ I INDI SE PRE HAPŠENJA OVDE SASTAJALI! Odabrali tajnu lokaciju, pa sve prekinulo njegovo hapšenje!

Foto: ATA images, Republika

Nedavni susreti pevačice Indire Indi Aradinović i hapšeng kompozitora Zorana Marijanovića u večernjim časovima izazvali su brojne spekulacije u domaćim medijima. Prema izvorima, njih dvoje se redovno sastaju u isto vreme, tačno u 21 čas, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, pogotovo što često sami ćaskaju pored jednog automobila. 

Kako Republika sada saznaje, oni su tajne sastanke ugovarali još pre nego što je Zoran Marjanović uhapšen prošle godine. 

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Indira Aradinović Indi

Apelacioni sud ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, koji je prošle godine osuđen na 40 godina zbog ubistva supruge pevačice Jelene Marjanović jer je utvrdio da su posledice pevačicinog ubistva izgubile intenzitet i značaj posle sedam godina. 

Pre nego što je policija došla po Zorana on se sa Indi sastajao u stanu koji je iznajmljen, a uporedo i u jednom koji je stan na dan, pa su tako uspevali da prikriju tragove. Pevačica je uvek dolazila taksijem, a Zoran pre nje minimum sat vremena da bi se maksimalno izbegle mogućnosti da ih neko zatekne zajedno na jednom mestu. 

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Indira Aradinović Indi i Zoran Marjanović

 

- Stan u kom su se sastajali, a koji je bio pod kirijom na mesečnom nivou, plaćao je Zoran. Posle su menjali lokaciju, bio je u pitanju stan na dan, ali to je trajalo nekih mesec dana. Posle ih nismo viđali - rekao nam je izvor blizak kompozitoru.

Inače, pevačica je s Marjanovićem prekinula kontakt dok je bio na služenju kazne, a potom su opet počeli da se čuju čim je pušten na slobodu, te se aktivno druže i viđaju i danas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading