INDI I ZORAN MARJANOVIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO U MRAKU! Evo šta su radili pored automobila!

Autor:

Zabava

03.07.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova veza je postala još intrigantnija kad je Indira Aradinović predložena za svedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću.

INDI I ZORAN MARJANOVIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO U MRAKU! Evo šta su radili pored automobila!

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Nedavni susreti Indi Aradinović i Zorana Marijanovića u večernjim časovima izazvali su brojne spekulacije u domaćim medijima. Prema izvorima, njih dvoje se redovno sastaju u isto vreme, tačno u 21 čas, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti, pogotovo što često sami ćaskaju pored jednog automobila. 

Indi je na jednom od tih susreta izjavila: "Najbolja muzika se stvara u večernjim časovima", pružajući uvid u njihove susrete. Ona je potom zapevala u studiju, dok je Zoran uživao u njenom izvođenju. Kako su preneli mediji, kompozitor je izjavio da je Indi neodoljiva u svakom smislu, te da se retko viđa takva energija i harizma na estradi.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Zoran Marjanović

 


Ova veza je postala još intrigantnija kada je Indira Aradinović predložena za svedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo Jelene Marjanović. Indi je za domaće medije izjavila da je zatečena tim izlaganjem, ističući da nije imala kontakt sa Zoranom od tragedije, osim poslovne saradnje zbog njihovog hita "Bato, bre".

Foto: republika.rs

Indira Aradinović Indi

 

Ova veza je izazvala brojne spekulacije i reakcije javnosti s obzirom na to da ni Indi ni Zoran nisu javno potvrdili svoju vezu. Emocije koje vlada među njima su očigledne, ali oboje i dalje čuvaju privatnost kada je u pitanju njihov odnos.

Foto: republika.rs

Indira Aradinović Indi

 

Indi i Zoran su postali predmet brojnih medijskih nagađanja, a njihovi susreti i Indirina predložena uloga na suđenju Zoranu Marjanoviću dodatno su podgrejali interesovanje javnosti. Dok oboje i dalje čuvaju privatnost kada je reč o njihovom odnosu, javnost sa nestrpljenjem i dalje prati razvoj događaja.
 

Inače, nedavno se oglasio i Zoran, govoreći o tome šta zaista ima sa Indirom, pa su se mnogi iznenadili. 

- Vi znate kroz kakav sam pakao prošao zbog tragedije i životne situacije u kojoj sam se našao, ali muzika je ta koja me je održala. Indi je vrhunski vokal, jedan od najboljih u našoj zemlji. Takođe, veoma je profesionalna u svom poslu, pa samim tim mi je s njom veliko zadovoljstvo da radim i da napravimo velike hitove. Sve ostalo što biste vi želeli da čujete, ja ne bih da komentarišem - rekao je Zoran za medije. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading