PORODICA JELENE MARJANOVIĆ HITNO REAGOVALA: Sestra i tetka se oglasile nakon vesti da je Zoran u VEZI sa Indi!

Autor:

Zabava

01.07.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra pokojne pevačice priznala šta zna o Aradinovićevoj!

PORODICA JELENE MARJANOVIĆ HITNO REAGOVALA: Sestra i tetka se oglasile nakon vesti da je Zoran u VEZI sa Indi!

Foto: Instagram.com

Jelena Marjanović i Zoran Marjanović

Danas su pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi, i kompozitor Zoran Marjanović bili primećeni kako razmenjuju nežnosti na jednom bazenu, što je izazvalo sumnje da su njih dvoje u vezi. Kada su novinari stupili u kontakt sa Indi, ona je samo kratko prokomentarisala da su Zoran i ona dugogodišnji prijatelji i da ne vidi ništa sporno u tome što su se dodirivali i ljubili u obraz.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Indi i Zoran

Teodora Krsmanović o Zoranovom privatnom životu

Nakon ovog događaja, oglasila se Teodora Krsmanović, sestru pokojne Jelene Marjanović, koja je istakla da nema blizak odnos sa Zoranom i da se čuju samo u vezi deteta, te da nije upućena u njegov ljubavni život.

- Ne pričam sa Zoranom o njegovom privatnom životu iskreno. Čujem se sa njim samo u vezi deteta, ništa više ne znam o njemu. Ne znam ni da se Jelena družila sa Indi, bolje pitajte nekog drugog, jer ja ne znam ništa u vezi toga - rekla je pevačicina sestra Teodora za "Informer".

Republika

Foto: Public/Promo

Jelena Marjanović

Ljubica Manojlović takođe nije upućena u Zoranov privatni život

Nakon Teodore, oglasila se i Jeleninu tetka, Ljubica Manojlović, koja je istakla da ne zna ništa o Zoranovom privatnom životu.

- Ne, ne, ne znam ja o tome ništa. Ne znam ništa je tome, stvarno. Ne znam, ne znam stvarno, njegova privatna stvar, mene to ne zanima - rekla je Jelenina tetka Ljubica za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading