ODJEKNULA "BOMBA" U NBA! Dončiću stiglo PAKLENO pojačanje!

Autor:

Sport

01.07.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od njegovog prelaska u Jokićev Denver.

ODJEKNULA "BOMBA" U NBA! Dončiću stiglo PAKLENO pojačanje!

Foto: Tanjug/AP

Luni i Tompson blokiraju Dončića

Američki košarkaš Klej Tompson donosi neočekivanu odluku nakon dugogodišnje karijere u timu Golden Stejt Voriorsa.

Prema informacijama koje prenosi Adrijan Vojnarovski za ESPN, sjajni bek će postati član Dalas Maveriksa. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i obožavalaca košarke širom sveta.

Klej Tompson je dogovorio trogodišnju saradnju sa Dalas Maveriksima vrednu 50 miliona dolara, pri čemu će poslednja godina ugovora biti igračeva opcija. Ovo je posebno zanimljivo, jer će dugogodišnji vojnik Voriorsa imati mogućnost da sam odluči da li će se aktivirati ili neće, što otvara različite mogućnosti za njegovu budućnost u timu.

 

 

Transfer Kleja Tompsona u Dalas ostvaren je kroz "sign and trade" metodu, gde su Voriorsi potpisali Tompsona i poslali ga Dalasu u zamenu za Džoša Grina koji će dalje biti trejdovan u Šarlot.

Njegov odlazak iz redova Golden Stejta označava i kraj čuvenog tandema Kleja Tompsona i Stefa Karija, poznatijeg kao "Spleš braća", što predstavlja veliki prelazak u novu fazu za oba igrača i njihove karijere.

Dalas Maveriksi su, podsetimo, u ovogodišnjem NBA finalu doživeli fijasko protiv novih šampiona Boston Seltiksa, koji su u finalnoj seriji trijumfovali ukupnim rezultatom 4:1.

Treba reći da se Topmson prethodnih dana dovodio i u vezu sa Denver Nagetsima, međutim, sada je jasno da do strašnog tandema sa Nikolom Jokićem ipak neće doći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading