JEZIVI DETALJI UBISTVA BEBE! Uveče slavili, a onda ih opkolila policija! Komšije iznele STRAVIČNE detalje o ČEDOMORSTVU koje ih je UZNEMIRILO!

Autor:

Svet

01.07.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije navode da su počeli da se okupljaju oko kuće kad su videli da je stigla policija

JEZIVI DETALJI UBISTVA BEBE! Uveče slavili, a onda ih opkolila policija! Komšije iznele STRAVIČNE detalje o ČEDOMORSTVU koje ih je UZNEMIRILO!

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Hrvatska je u šoku nakon što je mlada majka u subotu ubila tek rođeno dete. Telo bebe je prema nezvaničnim informacijama pronašao član porodice koji je nakon toga pozvao policiju.

Tužilaštvo je saopštilo da je hrvatska državljanka, koja ima 22 godine, osumnjičena za teško ubistvo i da je zatražilo da joj sud odredi pritvor.

Reakcije komšija

Komšije za portal 24sata navode da su počeli da se okupljaju oko kuće kad su videli da je stigla policija. Šokiralo ih je kad su čuli šta je bilo.

- To je bila cela plejada policije. Nismo znali šta se događa i onda smo u jednom trenutku videli mrtvačka kola. Noge su nam se odsekle, ovo je malo mesto i svi se poznajemo. Znamo i tu porodicu. Videli smo je nedavno i kako kosi travu. Niko nije ni primetio da je trudna. Svaki put kad bi prolazila, lepo bi nas pozdravila, ali nisu bili previše druželjubivi s komšijama - govore komšije.

Detalji o porodici

- Tu noć su se okupili u vinariji i slavili. Ne znamo šta je tamo tačno bilo. U kući žive otac, majka, baka i ta devojka koja je studirala. Imaju još jednu stariju ćerku koja ne živi ovde, a ona je došla odmah sutradan. Kažemo vam, fini ljudi, uvek se lepo pozdrave. Dobrostojeći su, ali ko će ga znati više. Nesreća je to velika. Ko smo mi da sudimo - govore uznemireni susedi.

U toku je obdukcija tela bebe

Podsećamo, mlada majka (22) ubila je svoju bebu u Krapini, odakle je u subotu, nakon policijskog uviđaja, telo bebe prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

U toku je obdukcija koja će dati odgovore na koji način je tačno beba preminula. Očekuje se da će detalji iz obdukcije biti od ključnog značaja za dalji tok istrage i sudski postupak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading