ANĐUŠIĆEVA ŽENA ISKRITIKOVALA OBRADOVIĆA I PARTIZAN: Danilo je IZDRŽAO MNOGO, ali ide ČISTOG obraza!

Autor:

Sport

03.07.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije zadovoljna tretmanom koji je njen muž imao.

ANĐUŠIĆEVA ŽENA ISKRITIKOVALA OBRADOVIĆA I PARTIZAN: Danilo je IZDRŽAO MNOGO, ali ide ČISTOG obraza!

Foto: Starsport

Danilo Anđušić je još jedan igrač koji je ovog leta napustio Partizan, klub je zvanično objavio.

Bek je za crno-bele nastupao dve sezone u svom trećem mandatu u Humskoj, ostavljajući trag svojim doprinosom i zalaganjem na terenu. Iako u poslednjoj sezoni nije dobijao veliku minutažu, beležio je prosečno 10 poena u regionalnoj ligi, uz 5 u Evroligi. Iskoristio je veću minutažu koju mu je Obradović dao u finišu sezone, ali ostaće nejasno zbog čega je izgubio status prvotimca. Sa klubom je osvojio Jadransku ligu 2023. godine vrativši taj pehar u vitrine crno-belih posle 10 godina.

Nakon što je Anđušić napustio Partizan, njegova supruga Ivana se oglasila na društvenim mrežama poslavši emotivnu poruku u kojoj je, između ostalog, iskritikovala način na koji je klub tretirao njenog muža.

Porodica je naša snaga, jer drugačije ne bi prebrodili sve ovo. Radio si sa najboljim srpskim trenerima, osvojio Aba ligu sa klubom čiju ljubav i vernost si pokazao vrativši se treći put, iako nije uvek bilo sve sjajno. Ali, to je materijal za neku knjigu, koju bih jako volela da napišeš. Izdržao si stvari koje ja, kao uspešan vrhunski sportista nikad ne bih, ali i nagrađen ljubavlju dece koja te toliko prate i podržavaju - dokaz je i tvoj prvi košarkaški kamp! Odlaziš čistog obraza i podignute glave, jer tako si vaspitavan. Vreme je za novi list i da uživaš u ostatku svoje karijere. Volimo te debeli, za nas si najveći borac na svetu - napisala je Ivana

Danilo će karijeru nastaviti u novom ABAligašu Dubaiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading