NOVAK SE ISPOVEDIO ŽENI, ALI NE SVOJOJ: Đoković sve otkrio lepotici

Autor:

Sport

23.04.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je bitno znati postaviti pravo pitanje u pravkom trenutku.

NOVAK SE ISPOVEDIO ŽENI, ALI NE SVOJOJ: Đoković sve otkrio lepotici

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković bio je zvezda dodele Laureus nagrade u ponedeljak uveče u Madridu. Najbolji teniser sveta dobio je peto laskavo priznanje, a ako je suditi na osnovu reakcija njegovih najvećih rivala, svi su svesni da će Srbin još dugo vladati tenisom. Međutim, ono što je, za razliku od dalje budućnosti nepoznato, je na kojim će sve turnirima prvi reket planete igrati u nastavku sezone.

Nole je lošs startovao u 2024, rano je ispao na Australijan openu i mastersu u Indijan Velsu, u Majamiju nije igrao, a tek nešto bolje je prošao u Monte Karlu, ali nije se ni borio za titulu jer nije stigao do finala. Zato je propustio mastars u Madridu, pa se sada svi pitaju gde će naredno igrati. Interesantno, tu zlata vrednu informaciju saznala je jedna žena, ali ne Novakova Jelena, već jedna druga lepotica.

U pitanju je španska fudbalera Aitana Bonmati. Njoj je Đoković nedavno uručio Zlatnu loptu,  pa je zastala da popriča sa srpskim asom na crvenom tepihu i tom prilikom postavila mu je obično pitanje koje je čekao ceo svet. Kako je i šta je sledeći turnir za njega, nakon što je otkazao učešće na mastersu u Madridu.

 

 

Bez ikakvog dvoumljenja Novak Đoković je otkrio da će igrati na mastersu u Rimu od 8. do 19. maja, što će mu ujedno biti i poslednja priprema za Rolan Garos na kome ima cilj da osvoji rekordan grend slem pehar, 25. u karijeri. Osim toga, jasno je da će Đoković nakon toga igrati Vimbldon, pa Olimpijske igre i US Open, a sve ostalo između biće veliko iznenađenje jer je pred njim burno leto tokom koga je zlato u Parizu najveći cilj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading