BITNA POBEDA ZA ĐOKOVIĆA: Evo koliko je Novak zaradio plasmanom u narednu fazu Rolan Garosa!

Autor:

Sport

28.05.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole nastavlja da krči put ka odbrani titule.

BITNA POBEDA ZA ĐOKOVIĆA: Evo koliko je Novak zaradio plasmanom u narednu fazu Rolan Garosa!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je započeo odbranu titule na Rolan Garosu pobedom protiv Pjera Iga Erbera u tri seta, rezultatom 6:4, 7:6, 6:4. Iako je ovo bio drugi međusobni susret sa Francuzom, prvi posle jedanaest godina, Nole nije imao velikih poteškoća, uspevši da zaustavi rivala na njegovom omiljenom turniru.

Ova pobeda omogućila je Đokoviću da odbrani početnih 50 bodova na ATP listi, koje je osvojio pre godinu dana. Takođe, osvojio je i impresivnih 110.000 evra u pojačanom nagradnom fondu Rolan Garosa. Ovo je samo jedan korak na njegovom putu ka cilju, a sledeći protivnik u drugom kolu biće mu Španac Robert Karbaljes Baena.


Novak kao jedan od najuspešnijih tenisera današnjice, nastavlja da dominira na teniskim terenima i ima podršku velikog broja fanova širom sveta. Njegova posvećenost i veština čine ga izuzetno interesantnim za praćenje tokom ovogodišnjeg Rolan Garosa.

Đoković je već osvojio nekoliko Grend slem titula, a njegova borba za još jednu na Rolan Garosu neće proći neprimećeno. Pored sportskih dostignuća, Đoković je takođe poznat po svojoj humanitarnoj aktivnosti i angažovanju van teniskih terena, što ga čini omiljenim među mnogim ljubiteljima tenisa.


Naredni meč na Rolan Garosu biće prilika da Novak pokaže svoju izuzetnu formu i talenat, te da nastavi da inspiriše mlade tenisere širom sveta. S obzirom na dosadašnje uspehe i motivaciju koju nosi, Novak Đoković neće stati na osvojenoj pobedi, već će i dalje ciljati ka vrhu teniskog sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading