OTKRIVENO ONO ŠTO ZANIMA CEO SVET! Evo da li će Đoković IGRATI na Vimbldonu!

Autor:

Sport

20.06.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno je srpski as potvrdio učešće na Olimpijskim igrama u Parizu.

OTKRIVENO ONO ŠTO ZANIMA CEO SVET! Evo da li će Đoković IGRATI na Vimbldonu!

Foto: Tanjkug/AP

Posle predaje meča u četvrtfinalu Rolan Garosa zbog povrede kolena, Novak Đoković se fokusirao na oporavak i rehabilitaciju. Teniski svet je bio uzbuđen spekulacijama o njegovom potencijalnom učešću na Vimbldonu, a nedavni izveštaji ukazuju na pozitivne znakove za najboljeg igrača u istoriji "belog sporta".

Posle uspešne operacije radi oporavka od povrede meniskusa zadobijene tokom Rolan Garosa, Đoković nije gubio vreme da se vrati na teren. Izvori bliski sportisti su otkrili da je kompletirao svoj prvi trening nakon operacije, pokazujući svoju odlučnost da se snažno vrati.

Poznati sportski novinar Kreg Šapiro je osvetlio Đokovićev neumoran trud da povrati formu za nadolazeći turnir Vimbldona. Prema Šapirovoj tvrdnji, Novak marljivo radi ka svom cilju da se takmiči na Vimbldonu, gde ima nameru da odbrani svoj prethodni nastup u finalu.

 

 

Đoković je odustao od odbrane titule na Rolan Garosu, pošto je zbog povrede odustao od duela protiv Kaspera Ruda iz Norveške. Prethodno se Nole povredio u četvrtom kolu protiv Argentinca Franciska Serundola, kojeg je ipak uspeo da eliminiše.

Međutim, odmah se nakon medicinskih nalaza odlučio na operaciju, koja je izvršena u Parizu. Pre tačno nedelju dana, Đoković je pokazao kako trenira u teretani, a nedavno je potvrdio da će biti učesnik Olimpijskih igara u Parizu ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading