NOVAK SE DOBRO DRŽI: Odlučijući trening sa Sinerom se odigrava ovako (VIDEO)

Autor:

Sport

27.06.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi iščekuju Đokovićevu odluku.

NOVAK SE DOBRO DRŽI: Odlučijući trening sa Sinerom se odigrava ovako (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i mladi Janik Siner su izazvali pažnju javnosti kada su zajedno izašli na teren Vimbldona kako bi odradili zajednički trening. Ovaj susret privukao je neuobičajeno veliku pažnju, zbog spekulacija o Novakovoj povredi i odluci da li će učestvovati na ovom prestižnom turniru.

Tokom Rolan Garosa, Novak Đoković je doživeo povredu meniskusa zbog čega je bio primoran da se podvrgne operativnom zahvatu. Ova povreda dovela je u pitanje njegovo učešće na Vimbldonu, a teniska javnost sa nestrpljenjem očekuje zvaničnu odluku o njegovom učešću.

 

 


Novakova povreda i neizvesnost oko njegovog učešća na Vimbldonu izazvali su brojne spekulacije među ljubiteljima tenisa. Mnogi se pitaju da li će najbolji teniser u istoriji "belog sporta" biti spreman da se takmiči na ovom turniru, dok drugi izražavaju nadu da će se Novak uspešno oporaviti i braniti svoj tron na Vimbldonu.

 

 

Unatoč neizvesnosti oko Novakove povrede, njegov zajednički trening sa Janikom Sinerom izazvao je dodatnu pažnju javnosti. Ovaj susret teniskih velikana privukao je pažnju ljubitelja tenisa širom sveta, koji sa nestrpljenjem iščekuju vesti o Novakovom zdravstvenom stanju i odluci o učešću na Vimbldonu.

U ovom trenutku, teniska javnost sa nestrpljenjem iščekuje zvaničnu odluku o Novakovom učešću na Vimbldonu. S obzirom na njegovu izuzetnu karijeru i dosadašnje uspehe, interesovanje za Novakov nastup na ovom turniru je izuzetno veliko, a spekulacije o njegovoj povredi i odluci o učešću samo dodatno podižu tenziju među ljubiteljima tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading