LAJOVIĆ IZNENADIO: Nadal je teži protivnik od ĐOKOVIĆA!

Autor:

Sport

30.06.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser odigrao je po tri meča sa njih dvojicom.

LAJOVIĆ IZNENADIO: Nadal je teži protivnik od ĐOKOVIĆA!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Dušan Lajović odigrao po tri meča protiv Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, dve žive legende belog sporta, a kada upitan je protiv koga mu je bilo teže - izabrao je Španca. 

Otkrio je to u intervjuu za portal “Tenis 365”

- Rafa bez ikakve dileme - kaže Lajović i obrazlaže svoju izjavu:

- Kada imate jednoručni bekhend kao ja, on vam zadaje mnogo nevolja svojim top spinom. To je prava noćna mora.

Lajović Nadalu nikada nije uzeo set.

- Protiv Rafe sam igrao na Garosu pre deset godina. Te godine je sve redom uništavao, tako da nije bila sramota izgubiti od njega - kaže Duci, koji se pak može pohvaliti da je pobedio najboljeg u istoriji - Novaka Đokovića prošle godine u Banjaluci:

- Tog dana sam bio u stanju da ostanem u trenutku i ne razmišljam protiv koga igram. To je jedini način na koji možete dobiti takav meč i tako je i bilo. O toj pobedi ću jednog dana pričati unucima i sećati je se dok budem pušio lulu na tremu.

Lajović objašnjava u čemu je problem igrati sa najvećim asovima:

- U takvim situacijama vi ne igrate samo protiv njih nego i protiv njihovih biografija. Vaš protivnik je legenda i kada se približite kraju i imate šansu da pobedite, veoma je teško jer znate ko je sa druge strane. Mnogo puta smo gledali kako se ostali teniseri uplaše uspeha. Zato su ovi momci toliko puta napravili preokrete.

Duci je protiv Federera odigrao samo dva meča, oba na Vimbldonu, i nije uzeo set.

- Imao sam sreće da protiv Rafe igram na Garosu a protiv Rodžera na Vimbldonu. Zato i znam da u takvim mečevima igrate i protiv imena rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading