ŽELJA JOJ JE BILA DA POSTANE NOVAKOVA ŽENA! Slavna teniserka se SKINULA za naslovnicu! Njene GRUDI zaludele svet! (FOTO)

Autor:

Sport

02.07.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se libila da pokaže prezgodno telo.

ŽELJA JOJ JE BILA DA POSTANE NOVAKOVA ŽENA! Slavna teniserka se SKINULA za naslovnicu! Njene GRUDI zaludele svet! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Marta Kostjuk

Ukrajinska teniserka Marta Kostjuk (22) osvojila je pažnju ljubitelja belog sporta nedavnim pojavljivanjem na naslovnoj strani prestižnog magazina Vog.

Trenutno 19. igračica sveta se priprema za meč drugog kola Vimbldona, gde će se suočiti sa Darijom Savil iz Australije. Međutim, pre nego što se fokusirala na teniski teren, Marta je odlučila da se pojavi u izdanju ovog časopisa, na način koji je iznenadio mnoge.

U specijalnom izdanju posvećenom Olimpijskim igrama u Parizu Marta Kostjuk je odlučila da pozira gola, prekrivajući grudi rukama.

 

 

- Čast mi je što predstavljam Ukrajinu - rekla je Marta i time dodatno privukla pažnju javnosti na sebe.

Marta Kostjuk je postala poznata ljubiteljima tenisa još 2017, kada je kao juniorka osvojila Australijan open u singlu i US open u dublu, u paru s Olgom Danilović. Interesantno je da je tada, kao izuzetno mlada teniserka, izjavila da je kao klinka htela da se uda za Novaka Đokovića, što je izazvalo osmehe i simpatije mnogih.

Pored svojih sportskih dostignuća, Marta Kostjuk je bila izuzetno angažovana na početku rata između Ukrajine i Rusije. Često je isticala značaj te teme i odnos između ukrajinskih i ruskih tenisera i teniserki. Takođe, više puta je privukla pažnju javnosti kada je odbijala da se rukuje ili fotografiše sa protivnicama iz Rusije.

Marta Kostjuk je teniserka koja svojim ponašanjem i izjavama često izlazi iz ustaljenih okvira, privlačeći pažnju, kako sportske tako i opšte javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading