NOVAK UOPŠTE NIJE OPERISAN! Švajcarci SRAMNO NAPALI ĐOKOVIĆA i optužili ga da laže

Autor:

Sport

03.07.2024

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakve nebuloze dugo nisu izrečene za Noleta.

NOVAK UOPŠTE NIJE OPERISAN! Švajcarci SRAMNO NAPALI ĐOKOVIĆA i optužili ga da laže

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković, trenutno jedan od najpoznatijih tenisera, ponovo je na meti medijskih napada zbog sumnji u istinitost njegove povrede kolena. Prema članku objavljenom u švajcarskom Noje Cirhe cajtungu, postavlja se pitanje da li je Novak zaista imao operaciju ili je cela stvar bila samo blef.

Kako prenosi Dojče vele, švajcarski list objavio je tekst "Čudesno izlečenje Novaka Đokovića - sada i Srbija ima koleno nacije". Odmah na početku teksta postavlja se pitanje "Da li je zaista imao operaciju ili je cela stvar bila samo blef." U članku se navodi da  je Novak povredio koleno na Roland Garosu pre nešto više od tri nedelje i da je morao da odustane u četvrtfinalu protiv Norvežanina Kaspera Ruda, a da je dan kasnije rečeno da je bio podvrgnut operaciji meniskusa u Parizu.

Foto: Printskin

Sranam tekst Švajcaraca

 

- Operacije kolena su delikatne za tenisere, to je poznato ne samo u Švajcarskoj. Rodžer Federer je 2020. ozledio meniskus dok je kupao ćerke, dan nakon poraza u polufinalu od Đokovića. Morao je na operaciju. Bio je to početak kraja njegove velike karijere. Đoković nesumnjivo ima izuzetne mišiće, što mu je sada možda pomoglo. Ipak, poslednjih dana u Vimbldonu su se pojavile sumnje da li je Srbin zaista operisan - stoji u sramnom tekstu.

Ali ni to nije sve. Kao argument za sramni napad Švajcarci navode da je priču o lažiranju podgrejao Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, koji je navodno rekao da je razgovarao s Đokovićevim stricem Goranom i da mu je on rekao da Đoković nije bio na operaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading