TENISOM SE BAVI IZ LJUBAVI: Mlada teniserka se ne bavi tenisom zbog novca

Autor:

Sport

03.07.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka je milijardera.

TENISOM SE BAVI IZ LJUBAVI: Mlada teniserka se ne bavi tenisom zbog novca

Foto: Tanjug/AP

Ema Navaro, mlada zvezda američkog tenisa, trenutno se takmiči na Vimbldonu, ali njena motivacija nije povezana sa finansijama. Iako će naslediti bogatstvo od čak tri milijarde funti od svog oca Bena Navara, Ema je odlučila da sama gradi svoju karijeru u tenisu.

Rođena u porodici milijardera, Ema je ipak odlučila da svoj put u tenisu gradi korak po korak. Krenula je sa koledž karijerom pre nego što je postala profesionalna teniserka, a njen debi na US Openu 2021. godine označio je početak njenog veoma brzog uspona ka vrhu. Iako još nije osvojila velike trofeje, njen plasman na Vimbldonu već joj je doneo značajne nagrade.

Iako je posvećena tenisu, Ema ne krije luksuzni način života na društvenim mrežama. Njen Instagram profil otkriva delove njenog života koji je ispunjen raskošom, luksuzom i privilegijama koje prate nasledstvo bogatstva.

Nasleđe od tri milijarde funti nije jedina veza Eme Navaro sa tenisom. Njen otac, Ben Navaro, uložio je u tenis kupovinom Čarlston Open i Western and Southern Open, što jasno pokazuje duboku povezanost porodice Navaro sa ovim sportom.

Emina neto vrednost od 3 milijarde funti daleko nadmašuje mnoge teniske legende, poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića. Ovo je još jedan dokaz uticaja i moći porodice Navaro u svetu tenisa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading