BRITANCI UDARILI NA NOLETA! TRAŽE MU DLAKU U JAJETU! Evo šta su zamerili našem teniseru

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

03.07.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je da ga nisu još i izbacili.

BRITANCI UDARILI NA NOLETA! TRAŽE MU DLAKU U JAJETU! Evo šta su zamerili našem teniseru

Foto: Tanjug/AP

Britanski portal Mirror, izneo je gnusnu informaciju kojom je napadnut naš teniser Novak Đoković. Tvrde da je prekršio jako strogo pravilo Vimbldona, koje se navodi kao "all-white rule", odnosno da je dozvoljeno na takmičenju oblačiti samo belu odeću. Naprasno se i steznik za koleno računa, pošto je on sive boje. 

Za bilo šta bi se uhvatili, samo da Novak ne igra, da bi drugi teniseri imali veće šanse da ga zbace sa vodeće pozicije.

Novak Đoković im već godinama unazad pokazuje i dokazuje da je "tvrd orah" i da ga je jako teško slomti, koliko god se oni trudili.

 

 

Tvrde da je i pre bilo problema sa poštovanjem tog pravila za nošenje bele odeće, ali uglavnom od strane teniserki. Svi su u jako velikom šoku što Novak nije sankcionisan zbog svog steznika jer smatraju da je i to kršenje pravila, a kako kažu, prošlo je neprimetno.

S obzirom da je steznik tu iz medicinskih razloga i da nije odevni predmet, smatramo da boja istog ne bi trebalo da predstavlja problem.

Mada ipak, naš teniser Novak Đoković se oglasio na te navode i izjavio je da je dobio odobrenje za steznik.

Da podsetimo, Novak Đoković je nedavno imao operaciju kolena, a njegov oporavak je bio pod budnim okom javnosti i medija. Na terenu se pokazao kao da nikada nije ni imao operaciju, pa su ga Švajcarci napali da laže i da uopšte i nije povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading