CEO SVETSKI DŽET-SET NA JEDNOM MESTU: Novak uvek ima "najskuplju" publiku! Evo ko su mu sve verni fanovi

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

03.07.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bi mogli i da nauče nešto od srpskog tenisera .

CEO SVETSKI DŽET-SET NA JEDNOM MESTU: Novak uvek ima "najskuplju" publiku! Evo ko su mu sve verni fanovi

Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković juče je odigrao meč prvog kola Vimbldona protiv češkog tenisera Vita Koprive i pobedio, a ovaj susret sa tribina je pratio i još jedan poznati sportista.

Višestruki gren slem šamipon u snukeru Roni O`Saliven došao je da isprati meč dvadesetčetvorostrukog teniskog grend slem šampiona.Jedan od najvećih igrača svih vremena doveo je i ćerkicu Lili i zdušno su navijali za Đokovića na meču protiv češkog tenisera Vita Koprive.

 

 

Međutim, nije on jedina poznata ličnost koja bodri Novaka. Tokom Đokovićevog učestvovanja u različitim teniskim turnirima godinama na tribinama smo mogli videti razne svetske zvezde. 

Posebnu pažnju prošle godine na US openu u finalnom meču privukao je svetski poznati glumac Metju Makonahi, koji je sedeo u Novakovoj loži, ali tog dana on nije bio jedini koji je bodrio Noleta.

Među poznatima iz sveta glume tu su se još našli i Nikol Kidman, Džejms Marsden i Ema Roberts, dok su uz njih na tribinama bili i popularni muzičar Džastin Timberlejk, kao i legendarni Sting.

Takođe, prisutna je bila i slavna Marta Stjuart, a posebnu pažnju muškog dela publike tog dana privukla je i jedna od najlepših devojaka na svetu Emili Ratajkovski.

Uz pomenuta imena, tu su se još našli i Džeri i Džesika Sajnfild, kao i svetski poznati hokejaš Henrik Lundkvist, dok je tu bio i Džejk Pol , Hju Grant.

Republika

Foto: ACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia

 

 

Takođe prošle godine na ATP finalnom turniru u Torinu, Đokovićeve mečeve pratilo je mnogo poznatih lica.

Između ostalih, bio je viđen trener Totenhema Antonio Konte, dok je društvo Tari, Novakovoj ćerki, pravio fudbaler i reprezentativac Srbije Luka Jović.

 

 

Potom i moćni italijanski biznismen, koji je ujedno i predsednik FK Torina, Urbano Kairo, naravno i još mnogi drugi kojima je srpski teniser osvojio srca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading