KO JE MISTERIOZNA DEVOJKA U NOVAKOVOM BOKSU? Svi se pitaju, a ovo je odgovor

Autor:

Sport

08.07.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena sve zna.

KO JE MISTERIOZNA DEVOJKA U NOVAKOVOM BOKSU? Svi se pitaju, a ovo je odgovor

Foto: printscreen/X

misteriozna devojka

Tokom meča osmine finala Vimbldona između Novaka Đokovića i Holgera Runea, pažnju mnogih gledalaca privukla je prisutnost nepoznate žene u loži srpskog tenisera. Ova misteriozna dama izazvala je znatiželju javnosti, ali identitet je ubrzo otkriven - reč je o dadilji Novakovih sinova Stefana i Tare. Kako su mediji preneli, Novak i Jelena su temeljno proveravali kandidate za ovu odgovornu ulogu, tražeći osobu sa preporukama i pedagoškim iskustvom. Nakon pažljivog odabira, dadilja je postala neizostavan deo porodice Đoković, osvojivši naklonost dece.

Prema informacijama, ona je prvi put primećena na završnom Mastersu u Torinu pretprošle godine, a od tada je redovno prisutna na teniskim turnirima, uključujući i Vimbldon. Iako njen identitet i dalje ostaje nepoznat javnosti, postala je poznata po svojoj diskretnoj prisutnosti u loži, gde pruža podršku porodici Đoković.

Osim teniskih dostignuća, Novak Đoković je poznat i po svojoj bliskoj porodičnoj atmosferi, težnji ka balansu između profesionalnog i privatnog života. Ovaj pristup uključuje i pažljiv odabir osoba koje će biti deo svakodnevnog života njegove porodice.

Podsetimo, Novakov naredni protivnik je Aleks de Minor sa kojim će snage odmeriti za dva dana. Ukoliko ga savlada, za finale boriće se sa boljim iz duela Fric - Museti i to će biti nova prilika da ga gledaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading