PORODILA SE PRELEPA TENISERKA: Čestitke pršte na sve strane, evo kako izgleda beba (FOTO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

09.07.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Češka teniserka se ostvarila kao majka.

PORODILA SE PRELEPA TENISERKA: Čestitke pršte na sve strane, evo kako izgleda beba (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Teniski teren

Petra Kvitova je vrsna češka teniserka. Dvostruka je pobednica Vimbldona 2011. i 2014, trenutno je na 125. mestu VTA liste. Udata je za Jiržija Vanjeka, koji je bivši češki profesionalni teniser, a trenutno profesionalni teniski trener.

Petra i Jirži su pre dva dana dobili preslatkog naslednika i nazvali su ga Petr. Kvintova je fotografiju njihovog sina podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži instagram, a čestitka je bilo sa svih strana.

 

 

U komentarima na njenom postu je bilo mnogo čestitki na raznim evropskim jezicima, ali bilo ih je takođe i sa poslovne strane.

- Čestitke našoj dvostrukoj šampionki Petri Kvitovoj na rođenju svog prvog deteta Petr - napisano je na zvaničnoj tviter stranici Vimbldona.

 

 

Petra i Jirži su svoju ljubavnu vezu započeli u avgustu 2021. godine, a pre toga je on samo bio njen trener koji je doveo do vrhunca. Dve godine kasnije su se venčali i samo godinu dana nakon toga, dobili su prvo dete. Iako je 12 godina razlike između njih dvoje, to ne remeti ljubav koju osećaju jedan prema drugom.

 

 

Jiržiju je međutim ovo drugo dete, tačnije drugi sin. Već ima odraslog sina (21), koji se zove Đorđo.

Kad će i da li će Kvitova nastavljati sa tenisom nakon sto se ostvarila kao majka je još rano da dovodimo u pitanje, ali se nadamo da ćemo moći ponovo da je gledamo na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading