JELENA ĐOKOVIĆ DOBILA POKLON ZA GODIŠNJICU BRAKA, ALI OD DRUGOG MUŠKARCA: Sada nema srećnije od nje, ona i Novak to nisu očekivali

Autor:

Sport

10.07.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser danas slavi deset godina braka.

JELENA ĐOKOVIĆ DOBILA POKLON ZA GODIŠNJICU BRAKA, ALI OD DRUGOG MUŠKARCA: Sada nema srećnije od nje, ona i Novak to nisu očekivali

Foto: Tanjug/AP

Novaka Đokovića baš hoće 10. jul. Najbolji srpski teniser venčao se suprugom Jelenom pre tačno deset godina, a u danu kada slave otkako su na Svetom Stefanu izgovorili sudbonosno "da" 2014. godine trebalo je da igra četvrtfinale Vimbldona. Međutim, Australijanac Aleks de Minor povukao se sa turnira bez borbe samo nekoliko sati pre početka meča i tako olakšao Noletu put ka tituli, osmoj u Londonu.

Međutim, nije Novak zaradio samo novih 400 ATP bodova, već je dobio nešto mnogo značajnije. Đoković je dobio slobodno popodne i veče, pa će sada moći da proslavi godišnjicu braka sa suprugom. Nema sumnje da Novak i Jelena nisu ništa planirali za danas jer je on trebalo da bude na terenu ko zna do kada, ali sada kada je dobio dan odmora, može se desiti da nešto isplaniraju. Na pre svega Jelenino zadovoljstvo koje je tako dobila poklon za godišnjicu braka koji nije očekivala i to od De Minora. On joj je poklonio Noleta za ovo popodne i veče, a i Stefanu i Tari, jer će sada moći da provedu veče sa tatom, bez da grickaju nokte dok ga gledaju na terenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković i De Minor

Podsetimo, Aleks de Minor se povredio tokom meča sa Fisom, nadao se da će uspeti da se oporavi do meča sa Đokovićem, ali to nije bilo moguće. Kada je shvatio da nema kud, Australijanac je sazvao hitnu konferenciju pred meč sa srpskim teniserom, na kojoj je otkrio da neće moći da igra, i na taj način je rastužio svoje navijače.

S druge strane, Đoković će u polufinalu Vimbldona igrati protiv boljeg iz duela Tejlor Fric - Lorenco Museti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading