KARI ZAGRMEO ZBOG NOVAKA! Poželeo mu sreću, a ovo zamerio novinarima

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

10.07.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vi treba o tome da pišete stalno i vi to stalno treba da hvalite.

KARI ZAGRMEO ZBOG NOVAKA! Poželeo mu sreću, a ovo zamerio novinarima

Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler, ST/Nemanja Pančić

Na današnjoj konferenciji za novinare, selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić je izneo u javnost sve što je ljude mučilo vezano za Olimpijske igre u Parizu. Međutim, u toku konferencije je saznao da Novak ide direktno u polufinale zbog povrede Aleksa de Minor. Pešić je u tom momentu ustao sa osmehom na licu, pozdravio Novaka Đokovića i poželeo mu je sreću u daljem takmičenju.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Nije krio da ga je najviše obradovalo njegovo "lakuuuu nooć" upućeno publici, o čemu smatra da treba uvek da se piše.

Ja bih samo hteo da iskoristim priliku da pozdravim Novaka Đokovića i da mu poželim svu sreću i puno uspeha i toliko sam ponosan na njega i na ono što je uzeo mikrofon i saopštio navijačima "laku noć" i to je on, to ne može svako. Vi treba o tome da pišete stalno i vi to stalno treba da hvalite - izjavio je Pešić.

Republika

Foto: Profimedia

 

 

Da podsetimo, naša selekcija je u Parizu u grupi sa Južnim Sudanom, SAD-om i Portorikom. Srbija je tokom pripremnog dela dva puta savladala selekciju Holandije, a svi igrači su dobili šansu. Košarkaški turnir na Igrama biće održan od 27. jula do 10. avgusta 2024. godine. Preliminarni mečevi igraju se u Lilu, a završnica u Parizu. 

Sistem takmičenja je takav da će u četvrtfinale proći po dve najbolje ekipe iz sve tri grupe, kao i dve najbolje trećeplasirane selekcije.

Muška košarkaška reprezentacija Srbije i aktuelni vice-prvaci sveta plasmanom u polufinale Mundobasketa našli su se među dve najbolje rangirane evropske selekcije u Manili prošlog leta, čime je obezbedila direktan plasman na Olimpijske igre 2024. 
Poslednji put košarkaši Srbije su na Olimpijskim igrama nastupali u Riju 2016. godine, kada su osvojili srebrnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading