SKANDAL NA VIMBLDONU! Medvedev za malo diskvalifikovan (VIDEO)

Autor:

Sport

12.07.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprotstavio se sudiji.

SKANDAL NA VIMBLDONU! Medvedev za malo diskvalifikovan (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev i španski teniski talenatovani teniser Karlos Alkaraz su u uzbudljivom meču započeli svoju bitku za finale Vimbldona. U prvom setu Medvedev je uspeo da stekne prednost od 1:0 u setovima, iako je imao izazova na putu do toga.

 

 


Tokom meča, Medvedeva je posebno uzdrmala situacija u kojoj je bilo pitanje da li je loptica pala dva puta na travu u trenutku kada je Alkaras imao brejk loptu. Ruski teniser je reagovao prigovorom sudiji, zbog čega je ona pozvala supervizora. Iako situacija nije rezultirala kaznom za Medvedeva, ovo je svakako bio jedan od ključnih trenutaka meča.

 

 

 

 

Drugi set je dobio Alkaraz, nakon čega je izjednačio rezultat na  1:1, videćemo kako će se nastaviti ovaj meč, ali svakako je za uživanje.

 

 

Vimbldon 2024. nastavlja da donosi uzbuđenja i neizvesnost, a navijači tenisa imaju priliku da prate vrhunske mečeve i teniske velemajstore u akciji na svetski poznatom turniru. 

Nakon što se završi ovaj meč, na teren će izaći Novak Đoković i Lorenco Museti da odmere snage i da vide koji će od njih dvojice otići u finale Vimbldona koje će se održati u nedelju.

Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldona, pošto se Aleks de Minor predao bez igranja usled peha koji ga je zadesio kada se povredio tokom poslednjeg poena u osmini finala. Šta više reći o ovom čoveku - opet je dokazao da ga nikad ne treba otpisivati i ušao je među četiri najbolja u Londonu, pa će se za finale boriti protiv Lorenca Musetija koji je savladao Tejlora Frica.

Aleksovom predajom meča je Novak dobio više vremena da se pripremi za polufinale u kojem će se sastati sa Italijanom Lorencom Musetijem koji je nakon pet odigranih setova i tri i po sata provedenih na terenu savladao Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 3:2 (3:6, 7:6, 6:2, 3:6, 6:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading