ITALIJANI SPREMNI DA PONOVE SKANDAL: Nole ne sme da ponovi istu grešku

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

11.07.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Museti je jednom uspeo da nadmaši Novaka.

ITALIJANI SPREMNI DA PONOVE SKANDAL: Nole ne sme da ponovi istu grešku

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković igraće u polufinalu Vimbldona pošto mu je Australijanac Aleks de Minor predao četvrtfinalni duel bez borbe. Noletov naredni rival sutra biće dobro poznato lice Lorenco Museti. Italijan je u sredu proveo na terenu tri i po sata i uspeo da pobedi Tejlora Frica tek u pet setova, dok je Novak mogao da slavi deset godina braka sa suprugom Jelenom Đoković. Zato mnogi smatraju da je dobro po Srbina što mu je De Minor predao meč.

Novak i Lorenco su se i ranije susretali, čak šest puta od 2021. godine. Međutim, Đoković nije u svakom duelu odneo pobedu protiv Musetija. Lorenco je uspeo da pobedi Novaka u Monte Karlu prošle godine, rezultatom 2:1 u setovima. Dok je naš Nole odneo već dve pobede ove godine, na Rolan Garosu i u Monte Karlu, takođe dva puta 2022 godine, u Parizu i Dubaiju, kao i jedanput 2021. godine na Rolan Garosu.

Takođe, zanimljivo je to da je pre par meseci u Rimu na Masters takmičenju, nakon izgubljenog meča bio izviždan od strane italijanske publike, što je bio jako sraman potez sa njihove strane.

Opšte je poznato da je Novak skoro svuda gde igra "persona non grata". Mnogo puta kroz karijeru se suočavao sa prozivkama navijača sa tribina, ali je svaki put na kraju meča izlazio kao pobednik i protiv rivala i protiv njih jer, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading