NEVEROVATNO! NOVAK PODRŠKU IMA I IZ HRVATSKE: Evo ko je stao na njegovu stranu

Autor:

Sport

09.07.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lovren se pridružio Noletovim navijačima.

NEVEROVATNO! NOVAK PODRŠKU IMA I IZ HRVATSKE: Evo ko je stao na njegovu stranu

Foto: www.profimedia.rs

Bivši hrvatski fudbalski reprezentativac Dejan Lovren nedavno se oglasio na svom Instagram profilu nakon meča Novaka Đokovića na Vimbldonu. Lovren, poznat po podršci kolegama sportistima, pridružio se brojnim navijačima u podršci najboljem teniseru sveta.

Novak Đoković je ostvario ubedljivu pobedu rezultatom 3:0 u setovima nad Holgerom Runeom u osmini finala Vimbldona. Nakon meča Đoković se obratio publici, zahvaljujući onima koji su pokazali poštovanje prema njemu, ali i kritikujući one koji su iskazali nepoštovanje.

Foto: printscreen/instagram

Dejan Lovren stori

Dejan Lovren se pridružio mnogobrojnim navijačima u podršci Novaku Đokoviću, objavljujući fotografiju prenosa meča uz reči podrške. Njegova reakcija na Novakov govor nakon meča pokazuje podršku i poštovanje prema uspehu i stavovima najboljeg tenisera sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejan Lovren



Kroz ovu podršku, sportisti pokazuju međusobno poštovanje i podršku, čime se promoviše fer plej i solidarnost među sportistima bez obzira na nacionalnost ili sport kojim se bave.

Da podsetimo, Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimbldona ubedljivom pobedom nad Holgerom Runeom od 3:0 u setovima (6:3,6:4,6:2).

Partija kao iz najboljih dana - prelepo za gledanje! Novak je u meč ušao furiozno i u prva tri gema nije dozvolio niti jedan poen protivniku! Onda je u drugom setu Rune malo zbio redove, a dodatna teskoba za Đokovića bila je i ta što je imao problema i sa stomakom. Na sve to se priključila i publika koja je navijala za Danca kada god bi dobio poen u trenutku kada su osećali da mogu da "slome" Noleta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading