NOVAK PAŽLJIVO PRATI OVAJ MEČ: Velika bitka za polufinale između dva vrsna tenisera, Sinera i Medvedeva

Autor:

Sport

09.07.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj meč obećava.

NOVAK PAŽLJIVO PRATI OVAJ MEČ: Velika bitka za polufinale između dva vrsna tenisera, Sinera i Medvedeva

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner i Danil Medvedev

Danas je na programu meč između dvojice vrhunskih tenisera, Janika Sinera i Danila Medvedeva, koji će se odigrati na Vimbldonu od 14:30. Ovaj duel predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje tenisa, s obzirom da se radi o igračima koji su trenutno među najboljima na ATP listi. Koji će se od njih susreti sa Novakom Đokovićem?

Do sada su Siner i Medvedev odigrali 11 mečeva, pri čemu je Siner ostvario pet pobeda, dok je Medvedev slavio šest puta. Ono što ovu statistiku čini još zanimljivijom jeste činjenica da je Siner uspeo da pobedi u poslednjih pet duela, dok je Medvedev bio dominantan u prvih šest susreta. Dodatnu draž ovom meču daje činjenica da su se ova dvojica tenisera susrela čak pet puta u finalima turnira, što dodatno govori o intenzitetu njihovih duela.

Njihov nedavni susret na Australijen openu bio je posebno uzbudljiv, sa preokretom u korist Siner, koji je trijumfovao rezultatom 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3. Ovi momci su takođe imali spektakularan meč u Melburnu, gde je Medvedev dominirao u prva dva seta, da bi Siner uspeo da preokrene rezultat u svoju korist. Ova izuzetna izjednačenost dodatno podgreva interesovanje za njihove mečeve.


Kada je reč o fizičkim karakteristikama, Medvedev se ističe visinom od 198 centimetara, dok Siner ima 188 cm. Obojica su dešnjaci i igraju dvoručni bekhend. Medvedev trenutno ima 20 osvojenih titula, dok Siner broji 14 trofeja.

Ovaj meč između Siner i Medvedeva obećava da će biti nezaboravan, s obzirom na njihovu istoriju međusobnih duela, uzbudljive preokrete i izjednačenost. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog duela na Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading