SAMOPOUZDANJE JE KLJUČ: Siner je u izjavi nakon pobede pomenuo i Novaka

Autor:

Sport

04.07.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znanje skijanja pomaže na klizavom terenu.

SAMOPOUZDANJE JE KLJUČ: Siner je u izjavi nakon pobede pomenuo i Novaka

Foto: Tanjug/AP

U italijanskom derbiju na Vimbldonu, Janik Siner je uspeo da savlada Matea Beretinija i plasira se u treće kolo ovog prestižnog grend slema. Siner, trenutno prvi teniser planete, izazvao je pažnju brojnih navijača svojim sve češćim klizanjem po vimbldonskoj travi kako bi stigao do nekih neugodnih loptica.

Novak Đoković je naveo da mu u tim klizanjima pomaže znanje skijanja, na šta je i Siner odgovorio pozitivno.


 "Da, verovatno to samopouzdanje da se odlučite i samo proklizate. Morate da dopustite taj potez svom telu i da sve to iskontrolišete umom. Da, skijanje može da pomogne u tom pokretu, svakako." Ova neobična veza između skijanja i teniskog terena izazvala je znatiželju javnosti i pokrenula razne spekulacije o Sinerovoj tajnoj tehnici.

U jednom trenutku meča, publika na Centralnom terenu je želela da Beretini odvede meč u peti set, iako bi zbog policijskog časa došlo do prekida. Ipak, nije došlo do toga, a Siner je nakon meča izrazio zadovoljstvo što je uspeo da zatvori meč nakon četiri seta. "Veoma težak meč. Mateo je servirao sjajno, ali i ja sam u prva dva seta. Napravio sam nekoliko grešaka na početku trećeg seta, a nakon toga je samopouzdanje počelo da raste. Sve u svemu, dobar meč za obojicu, srećan sam što sam uspeo da zatvorim meč nakon četiri seta. Hajde da vidimo kako će sve izgledati u narednoj rundi," izjavio je Siner.

U narednom kolu, Janik Siner će se suočiti sa Miomirom Kecmanovićem, što će svakako biti interesantan susret za ljubitelje tenisa. Sinerova forma i taktika klizanja na travi biće dodatno ispitani u ovom susretu, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju ishod ove teniske borbe na Vimbldonu.

Ovaj meč na Vimbldonu donosi uzbuđenje i neizvesnost, a Janik Siner nastavlja da intrigira javnost svojim neobičnim tehnikama i izjavama. S obzirom na njegov talenat i trenutnu poziciju na teniskoj sceni, nema sumnje da će njegove buduće partije izazvati još veću pažnju među ljubiteljima tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading