NEVEROVATNO! BRITANCI DOBILI ŠAMPIONA VIMBLDONA! On se ne seća ničeg

Autor:

Sport

14.07.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu bilo u planu da postane teniser.

NEVEROVATNO! BRITANCI DOBILI ŠAMPIONA VIMBLDONA! On se ne seća ničeg

Foto: www.profimedia.rs

Titula Barbore Krejčikove na Vimbldonu nije značila samo njoj, već i Jani Novotnoj, koja ju je trenirala dugi niz godina. Ovaj trijumf je bio posebno emotivan za obe strane, što je istaknuto i u reakcijama Henrija Patena i Harija Heliovare, koji su takođe doživeli snažne emocije na terenu.

Britanac i Finac su ostvarili neočekivanu pobedu nad australijskim parom Maks Pursel i Džordan Tompson u dramatičnom meču rezultatom 6:7, 7:6, 7:6. Nakon meča, Heliovara je pao na travu i zaplakao od sreće, dok je Paten priznao da se jedva seća detalja sa meča. Ova pobeda je posebno značajna za Patena, koji je istakao da nikada nije planirao da se profesionalno bavi tenisom, a sada je 43. na rang listi dubl igrača.



Paten je istakao da je ovo za njega poseban trenutak, s obzirom da je ranije radio na Vimbldonu dok je studirao, ali nikada nije planirao karijeru u tenisu. Sa druge strane, Heliovara je već ostvario značajne rezultate u dublu, sa titulom na US Openu u miks dublu 2023. godine sa Anom Danilinom iz Kazahstana, kao i četvrtfinalima na US Openu i Rolan Garosu sa Lojdom Glaspulom 2022. godine.

Ovaj neočekivani uspeh na Vimbldonu pokazuje da se u sportu uvek može očekivati iznenađenje, a emocije koje su preplavile Patena i Heliovaru nakon pobede samo su dodatno naglasile značaj ovog trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading