ĐOKOVIĆ ZAPEVAO U DUETU SA MIROSLAVOM ILIĆEM: E, ovo se zove skup snimak (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Smeeej se, smeej, uvek se smeeej"

ĐOKOVIĆ ZAPEVAO U DUETU SA MIROSLAVOM ILIĆEM: E, ovo se zove skup snimak (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

Nole i Miroslav Ilić

Iza Đokovića su izuzetno uzbudljiva dva dana tokom kojih je u Sofiji uživao uz domaćina Grigora Dimitrova koji je ga je pozvao da odigraju humanitarni meč. Isti je obilovao smehom, šalom i zabavom, a arena je bila prepuna, što je Nole iskoristio i da zapeva sa publikom, dečica su dobila priliku da uzmu reket u ruke, a nije ni tu bio kraj.

Pesma koja je obeležila Novakov boravak u Bugarskoj svakako je hit "Luda po tebe", koju je Novak uživo slušao u klubu posle meča od originalne izvođačice. Kitili su ga tada okupljeni novcem, bilo je smeha i smeha.

A sada je Nole objavio kadrove iz svoje galerije koje mi nismo mogli da vidimo među kojima se izdvaja jedan mnooogo skup.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Naime, Đoković je postavio 10 slika i snimaka koji su nastali tokom boravka u Bugarskoj, a najbolje je ostavio za kraj. Posle fotki na kojima pozira, te videa gde deci deli potpise na terenu, Novak je objavio i kako u duetu sa Miroslavom Ilićem peva njegovu pesmu "Najlepša si kad se smeješ". Izgleda se najbolji srpski teniser u Bugarskoj sreo sa "slavujem iz Mrčajevaca", a iskoristio je tu priliku da pokaže još pevačkih sposobnosti. Snimak se nalazi na poslednjem slajdu objave.

Objavio je još i momenat iz tunela kada su on i Dimitrov ulazili na teren, a stigao je da poseti crkvu i pomazi kucu u parku. E, zato smo ponosni što je svetski, a naš, dok mu se Bugari u komentarima srdačno zahvaljuju što ih je posetio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading