SERGEJ ĆETKOVIĆ IMA VELIKI POVOD ZA SLAVLJE! Pevač divne vesti OBJAVIO NA SVA ZVONA: "Čovek je bogat onoliko koliko ima...."

Autor:

Zabava

18.09.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Lazarev put" reditelja Ivana Jovića, po scenariju Monje Jović, premijerno je prikazan večeras u beogradskoj MTS dvorani. Crvenim tepihom prošetala je glumačka i autorska ekipa, na čelu sa Ivanom Bosiljčićem koji u ovom ostvarenju igra glavnu ulogu - uličnog umetnika koji želi da se vrati kući, ali njegov odlazak sa ostrva na kojem se našao komplikuje ostrvska administracija.

SERGEJ ĆETKOVIĆ IMA VELIKI POVOD ZA SLAVLJE! Pevač divne vesti OBJAVIO NA SVA ZVONA: "Čovek je bogat onoliko koliko ima...."

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 

Večeras je u centru Beograda održana premijera dugoočekivanog filma "Lazarev put", koja je okupila brojne poznate ličnosti iz sveta zabave i umetnosti. Crveni tepih je blistao od sjaja dok su VIP gosti pristizali, a mnogi od njih su privukli pažnju svojim izvanrednim stajlingom i harizmom.

Etno detalji u stajlingu Jelene Tomašević

Jedna od zapaženijih pojava večeri bila je pevačica Jelena Tomašević, koja se pojavila u stajlingu sa istaknutim etno detaljima. Njen suprug, poznati glumac Ivan Bosiljčić, pratio ju je u elegantnom odelu, doprinoseći glamuru večeri svojom pojavom.

Nebojša Dugalić u sivom odelu

Glumac Nebojša Dugalić takođe je privukao pažnju svojim pojavljivanjem u sivom odelu, pokazujući svoj prepoznatljivi šarm dok je strpljivo pozirao fotografima i razgovarao sa novinarima.

Sergej Ćetković uživao na događaju

Crnogorski pevač Sergej Ćetković je bio raspoložen i opušten dok se zabavljao na premijeri filma, pružajući osmeh i pozdrave svojim kolegama i obožavaocima, a bio je i raspoložen za razgovor sa novinarima, te je pred objektivom portala Republika progovorio o svim aktuelnostima u  svo životu.

- Sa radošću čekam da vidim film, znam priču, ali jedva čekam da ga pogledam. Ivan Bosiljčić je moj veliki prijaltelj i ja uvek kažem da je čovek bogat onoliko koliko ima prijatelja. A onaj ko ima prijatelje kakav je Ivan i kakva je Jelena Tomašević, on je.. šta da vam kažem - ostao je nedorečen šarmantni pevač.

- Čeka nas puno toga ovih dana i pozivam vas sve na proslavu mojih prvih 25 godina, uskoro će biti objavljen i datum, a ono što je najbitnije trenutno je koncert koji nas očekuje u decembru, da se družimo i da zajedno proslavimo - otkrio je pevač svoje planove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading