SRPKINJA ZASENILA SVE PRISUTNE: Svečanost je trajala, a onda se pojavila Ana Ivanović - evo kako je Federer reagovao! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.09.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Švajcarac nije ostao imun na njeno pojavljivanje.

SRPKINJA ZASENILA SVE PRISUTNE: Svečanost je trajala, a onda se pojavila Ana Ivanović - evo kako je Federer reagovao! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/Laver Cup

Svečanost pred početak Lejver kupa bila je obasjana prisustvom dvoje teniskih velikana - Rodžera Federera i Ane Ivanović. Ovaj prestižni turnir, okupio je veliki broj poznatih ličnosti iz sveta tenisa, ali su upravo Federer i Ivanović privukli najviše pažnje javnosti.

Susret između legendarnog Švajcarca i nekadašnje broj jedan na WTA listi, Ane Ivanović, bio je nezaboravan trenutak za sve prisutne. Federer nije krio oduševljenje kada je ugledao Ivanovićevu, a njihov kratki razgovor bio je dovoljan da razveseli sve ljubitelje tenisa.

Uz prisustvo Ane Ivanović, na svečanosti se pojavio i poznati fudbaler Bastijan Švajnštajger, koji se srdačno pozdravio sa Rodžerom Federerom. Njihovo prisustvo dodatno je obogatilo atmosferu ovog događaja, a njihovi susreti su bili dodatni razlog za uzbuđenje među posetiocima.

 

 

Ove godine, Lejver kup se održava u Berlinu, pružajući publici priliku da uživa u nezaboravnim teniskim trenucima. Prisustvo Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera na ovom događaju nije iznenađenje, s obzirom na njihovu veliku popularnost i doprinos svetu sporta.

Sve u svemu, svečanost pred početak Lejver kupa bila je obogaćena prisustvom velikih imena iz sveta tenisa i sporta, izazivajući oduševljenje kod svih ljubitelja ovog uzbudljivog sporta.

Da podsetimo, nekadašnja prva teniserka sveta, Ana Ivanović, spremna je da se vrati na teniski teren.

Od 17. do 20. oktobra, učestvovaće na egzibicionom turniru u Luksemburgu, gde će se takmičiti sa još desetak čuvenih igračica.

Pored Ane Ivanović, na ovom prestižnom turniru učestvovaće i Martina Hingis, Flavija Peneta, Dominika Cibulkova, Andrea Petković, Kristen Flipkens, Magdalena Ribarikova i Laura Robson. Format turnira i raspored mečeva biće objavljeni uskoro, a očekuje se velika teniska uzbuđenja i kvalitetan tenis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading