TENISKA MAFIJA HOĆE DA SRUŠI ĐOKOVIĆA: Novak u OGROMNOM problemu! Preti mu ozbiljna kazna!

Autor:

Sport

20.09.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole pred važnom odlukom.

TENISKA MAFIJA HOĆE DA SRUŠI ĐOKOVIĆA: Novak u OGROMNOM problemu! Preti mu ozbiljna kazna!

Foto: Starsport

Nakon najave da Novak Đoković neće učestvovati na Završnom mastersu u Torinu, postavlja se pitanje kakve posledice će ova odluka imati na njegovu poziciju na rang listi. Trenutno četvrti teniser sveta, Đoković bi mogao da doživi značajan pad do kraja godine, s obzirom da ne planira da se takmiči na turnirima koji bi mu doneli dodatne bodove.

Đoković je izjavio da više ne pravi dugoročne planove i da ga sada interesuju jedino grend slemovi i reprezentativna takmičenja. Ova nova filozofija znači da se neće truditi da osvoji dodatne ATP bodove i da je završio sa turnirima poput Završnog mastersa u Torinu. Ostaje neizvesno da li će se takmičiti na drugim turnirima do kraja godine ili u budućnosti, jer za sada nije doneo konačnu odluku.

Foto: Starsport

Rade mu o glavi: Novak Đoković

Odluka da preskoči Završni masters u Torinu mogla bi da košta Đokovića 2300 bodova, što bi moglo rezultirati gubitkom četvrte pozicije na rang listi i ispadanjem iz Top 10. Ostaje da se vidi da li će se odlučiti da učestvuje na još nekim turnirima do kraja sezone, poput onog u Parizu od 28. oktobra do 3. novembra.

Iako ne planira da se takmiči na Završnom mastersu u Torinu, Novak Đoković je potvrdio svoje učešće na mastersu u Šangaju od 2. do 13. oktobra. Ovaj turnir pruža priliku za osvajanje do 1000 bodova, što bi moglo da značajno utiče na njegovu poziciju na rang listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading